Sayfa 267/309 İlkİlk ... 167217257265266267268269277 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. 32.060.506,70 TL olan
    paylar için 12.000.000 TL’lik toplam fon miktarını aşmamak üzere bu cümleyi okuyan bana anlatsın .benmi salagım yoksa başkasımı bunu kulanıp yeniden baş vurur eyvallah .cümle arapca degil kürtce degil .imgilizce deil .hala artırır diyor.

2. Esinin600 bin lotu kendinin4.7kusur lotu capital haric 21 milyon vertu saklanmis.bekliyor.hisseleri satip.50 milyon vermedigine ittden.pisman.nolcak sorular ile 1 hafta.harbiden bu tezgahda ky mi bitecek yoksa celikeller mi.ky fazla bise olmaz.ama.ben.tahminimi yazmak istemiyorum.cok zordalar su an

3. Bundan önce de belirtmiştim. Davacı gruptan almak isteyen varsa 1.26 dan alabilir. 1000 lotum var. Almak isteyen özelden yazsın iletişime geçelim.
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

4. hesaba bak 32 milyon diyor toplam 31 milyon hisseye az fon sebebde şu iyi çalışmışlar kolay birleşme için yüzde 95 alınca yüzde 5 zaten si si vercek valla bravo ...kolay birleşme olsun bu hissede ben kafamı kazıyıp bok sürcem .telli ogulları ..imaknsızı başarın helal derim size ..yürü koçum ense traşınızı görelim ..

5.  Alıntı Originally Posted by itsme Yazıyı Oku
    Bundan önce de belirtmiştim. Davacı gruptan almak isteyen varsa 1.26 dan alabilir. 1000 lotum var. Almak isteyen özelden yazsın iletişime geçelim.
    aynen 4750 lotum var, davacı gruptan almak isteyene veririm. Bunlara su yok.

6. şirket kıvırma moduna girdi yok kriz varmış falan filan 12 milyon ile alsa başı derde girecek almasa en iyisi .çünkü rıdvanın hissesine onay çıkmadı anele yüzde 95 payı yakalama sıfırın altına indi şimdi kara kara düşünün .benim için hava hoş tek kurşunun kaldı haci mao faliyet demedi demeyin görcez 12 milyonluk fon ile neyi alcak .

7. 95 pay olayınıda kapattı spk birleşme diye bişe olmayacak ..artık kenidlere nasıl yol çizerler bilmeyiz .aldıgı farz edelim .sonra faliyet mi diyecek ..(oyle kolay degil ) aldıgın nefesi takip etmezsem adam degilim ..ben yaşadıgım sürece ensendeyim senin .sana garibanın parasını yedirmeyecegim bunuda yaz bir kenara ..

8. onaylandı 15 mayısa kadar zman var izleyelim ...

Sayfa 267/309 İlkİlk ... 167217257265266267268269277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •