Google çeviri bile bu kadar berbat çevirmiyor. Sen izdiyor duj misali[emoji848][emoji848][emoji848][emoji449]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sitesinde, açılış tarihinde bir oran taahhüdü yoktur diyor. Vade sonunda 12 aylık tüfe değişim oranı üzerine hesap açılış tarihinde geçerli olan risk primi eklenerek getiri sağlanacaktır diyor. Nedense inandırıcı gelmedi
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangisi yüksek getiri veriyorsa tercihim o olur. Son zamanlarda gözümden iyice düştü. Diğer bankalar cimri davrandığında genellikle tercih ettiğim bankaydı. Ne çalışanı oldum, ne arkasındaki siyasi zihniyetin yanında oldum. Bankalara karşı pragmatist olması gerekir herkesin. Saygılar...
Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Ziraat Bankasının yeni ürünü;
Örnek:
500.000 TL 92 gün vadeli hesap açarsanız % 22 faiz veriliyor. Bu garanti olan faiz oranı. TÜFE + 2 risk primi de veriliyor. (vade uzadıkça risk primi artıyor 2-3-4 gibi)
92 günün sonunda ise son açıklanan yıllık TÜFE oranına risk primi ekleniyor.
Hangisi yüksekse o orandan faiz alıyorsun.
Enflasyon 25 olursa risk primi ile birlikte % 27 faiz alıyorsun
Enflasyon 15 olursa risk primi ile birlikte 17 yaptığı için, hesap açılışı sırasında garanti edilen % 22 faizi alıyorsun.
Bu birinci ürün iki ürün daha var. Diğer iki ürünü müsait olduğumda yazacağım
Bu defa tarihin görmediği HIPERENFLASYON ile karşı karşıya kalınacak.
Tek dünya devleti KAOS ve ÇÖKÜNTÜ olmadan kurulamaz!
Dünyanın en az 1000 tane ülkeye bölünmesi lazım. 1000 ülke teorisi tek dünya devletine giden ilk adım olacaktır! Ulus devletlerin güçsüzleşmesi ve parçalanması gerekiyor.
https://m.youtube.com/watch?v=jjSQXQUX-jQ
Yer İmleri