Isdemir'de fena tokatlandım deme bari. Kural belli. Suçu her zaman başkasına at. Trump demir çeliğe gümrük vergisi koydu, de. Doların 5.86 olması işi bozdu, de. Kılışdarın saldırıya uğraması İsdemir'e yaramadı, de. Fenerin yenilmesi hisseyi son 15 günde baskıladı, de. Hatta Mayıs ayına geldik neredeyse ama havaların kötü gitmesi demir çelik üretimini kötü etkiledi, de. Mutlaka inanan büyük bir kitle olur.

Şimdi bu yazıları kendine yazıyorsun taam da biri de çıkar der ki Ulen bunun kendisi tokatlanıyor da bana ne faydası olacak? Ortadoğu topraklarında şeyh, şıh, mürid ilişkisi yerleşmiş. Şeyhler yanılmaz, hata yapmaz. Yapsan da inkar edecen. Ben İsdemir şuraya gider demedim, ispat edemeyen şarrapsızdır diyecen. Eski yazını önüne getirirlerse, Ben onu 7.49'u kırarsa, rsi 38 olursa Macd 78'i geçerse, Bayer Leverkusen kendi evinde Yimpaş Yozgatspor'a 4-0 yenilirse, soğanın kilosu 1 liraya inerse, Soda 11 lira olur Tekfen de 32 yi geçerse olur diye yazmıştım diyecen. Aslolan kural budur. Asla sorumluluğu üstlenmemek, suçu hep başkalarına atmak. Yoksa senin analizlerin on numara. Tutmaması hep dış ggüçlerin oyunu.