8 gündür ist fonundayım.. 15906 liraya brüt 87,03 kuruş... Tam hesaplamadım ama nette 26 civarı buldum.. Nette aylık 1,845 yıllık 22,15 brüt 26 civarı yapıyor... Okt dışında daha iyi getiri var mı
8 gündür ist fonundayım.. 15906 liraya brüt 87,03 kuruş... Tam hesaplamadım ama nette 26 civarı buldum.. Nette aylık 1,845 yıllık 22,15 brüt 26 civarı yapıyor... Okt dışında daha iyi getiri var mı
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
Ppf da maksimum getiri için her gün al sat mı yapmalıyız yoksa aylık olarak mı satış yapmalıyız?
götürü getiri ( kar / zarar ) formülünü uygulayarak şakkk diye 10 saniyenin altında yüzde değişimi hesaplayabilirsiniz...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
rahmetli dostum aynştayn demişti ki ( ben de aynı fikirdeyim ) : bilmenin yolu denemekten geçer... uçaktan 10bin metreden paraşütsüz atlasam yere münasip bi şekilde konar mıyımı bilmek için deneme yapılmaz tabii... niye ? senden önce başka deneyenler olmuştur , oradan biliyosun...
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Anl 5,123584
Fil 0,049368
Yer İmleri