Sayfa 302/946 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 2,409 - 2,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Interfax haber ajansı Rusya'nın S-400 füzelerinin temmuz ayından itibaren Türkiye'ye teslim edilmeye başlanacağını duyurdu.
    Haberde Rusya devletine ait silah ihracatçısı kurum Rosoboronexport'un başındaki Alexander Mikheev'in, "Herşey çoktan tartışıldı ve anlaşmaya varıldı." dediği yer aldı.

2.  Alıntı Originally Posted by fearofGod Yazıyı Oku
    Neyin kredisini yapılandıracak çok belli değil mi? Türk telekoma bedavadan çökme peşinde. Akbank türk telekomun en büyük kredi vereni.
    Bu avrupalılar yamyam gibidir nerde beleş oraya yerleş. Özellikle türklere karşı çok kuyruk acıları var. Ah Fatih zamanında romayı alıp işi bitirememiş. Acıları Fatihten geliyor drakulanın intikamını almaya çalışıyor satanistler. Ama Türkün gücünü küçümsüyorlar dün olur devran döner elbet!
    Çıkarımların komik mi, trajik mi, ne desem bilemedim.

Babanızın hisse.net hesabına girdiğinizden haberi var mı?
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by fearofGod Yazıyı Oku
    Neyin kredisini yapılandıracak çok belli değil mi? Türk telekoma bedavadan çökme peşinde. Akbank türk telekomun en büyük kredi vereni.
    Bu avrupalılar yamyam gibidir nerde beleş oraya yerleş. Özellikle türklere karşı çok kuyruk acıları var. Ah Fatih zamanında romayı alıp işi bitirememiş. Acıları Fatihten geliyor drakulanın intikamını almaya çalışıyor satanistler. Ama Türkün gücünü küçümsüyorlar dün olur devran döner elbet!
    O zaman araplara satmayacaktin zamanında .
    Hatta hiç satmayacaktin .

Rahmetli Ecevit zamanında satmadı, direndi. küresel sermayenin bir numaralı ortağı bahçeli ipini cekiverdi ortağının.

Yıllarca bahçeli mhp sine oy atmış biri olarak söylüyorum bunu.

Tabii o zamanlarda Ecevit e ana avrat sövüyordum. Allah affetsin artık o zamanlar malın önde gideniymişim.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by fearofGod Yazıyı Oku
    Acıları Fatihten geliyor drakulanın intikamını almaya çalışıyor satanistler. Ama Türkün gücünü küçümsüyorlar dün olur devran döner elbet!
    Fatih, İstanbul 'u alırken Avrupalı' lar ne yapıyordu biliyor musun ?

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tofaş vardiya sayısını 3 ten 2 ye düşürmüş
    İşsizlik virüs gibi yayılıyor, 9000 işçi sayısını 7000'e indirmişler. 2000 kişi işsiz demektir. 4 kişiden hesap etseniz 8000 kişi etkilenecek.

Düzeltme: Yapılan açıklamada 2019 yılında, emeklilik, askerlik ve işten ayrılanların yerine işçi alınmadığı bu sebeple işçi sayısının 9000'den 7000 olarak güncellendiği belirtilmiş. 4 ayda bu kadar kişi sayılan sebeplerle nasıl ayrılmış merak ettim doğrusu.

Bunun yan sanayisini de hesaba katmak lazım. Şimdi onbinlerce insan tüm harcamalarını kısacak minimumda tutacak. Bunlar kıstıkça her sektör etkilenecek.

Önce inşaat sonra otomotivle devam eden ağır ağır krize gidişi izliyoruz.

Şu sözlere çok dikkat:
    "Öte yandan TOFAŞ Ceo'su Cengiz Eroldu da yaptığı açıklamada, iç piyasada 2017'de 900 bin olan otomotiv satışının, 2018'de 600 bin olarak kayda geçtiğini, 2019 yılında 360-420 bin bandında beklendiğini kaydederek..."
    Son düzenleme : Turnike; 24-04-2019 saat: 19:53.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. 24 Haziran öncesin de ve sonrasın da dert/gam/keder sizden uzak olsun demiştik..
    Sofrayı kuran kaldırsın demiştik...
    Amanin sofra da yiyecek birşey kalmamış mı?
    Gereksiz köprüleri ve fuzili havaalanlarını kemirsinler o zaman

Buna rağmen benim 2 üzüntüm var
    1)Ekonomik sıkıntılar/İşsizlik herkesi vuruyor.Benim gariban yoldaşlarım da etkileniyor
    2)Belki bir daha hiç bir iktidara nasip olmayacak canım 17 yılı heba ettiler....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Fatih istanbulu aldı ona bile sahip çıkamıyoriz heryerini araplar basta olmak üzere 72 millete satıyoruz.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    24 Haziran öncesin de ve sonrasın da dert/gam/keder sizden uzak olsun demiştik..
    Sofrayı kuran kaldırsın demiştik...
    Amanin sofra da yiyecek birşey kalmamış mı?
    Gereksiz köprüleri ve fuzili havaalanlarını kemirsinler o zaman

Buna rağmen benim 2 üzüntüm var
    1)Ekonomik sıkıntılar/İşsizlik herkesi vuruyor.Benim gariban yoldaşlarım da etkileniyor
    2)Belki bir daha hiç bir iktidara nasip olmayacak canım 17 yılı heba ettiler....

saygılar/başarılar
    Kılıçdaroğlu na saldıran Osman sarigun serbest bırakılmış.

Sayfa 302/946 İlkİlk ... 202252292300301302303304312352402802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •