Sayfa 491/682 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by tolga41 Yazıyı Oku
    Fibonacci derinlik varmi hocam
    Kapanış..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Sagol fibonacci

3. FİBONACCİ hocam alışkanlık yaptınız sızın paylaşımları beklıyoruz sürekli... İnşallah sonuna kadar hep beraber beklerız yada bekleyebılırız...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    FİBONACCİ hocam alışkanlık yaptınız sızın paylaşımları beklıyoruz sürekli... İnşallah sonuna kadar hep beraber beklerız yada bekleyebılırız...
    Eyvallah sn.kwon..
    Bu kadar insanın izlediğini tahmin etmiyordum.Hatırlarmısınız B sayfasında ilk kez sizin için sürekli derinlik paylaşmaya başlamıştım.Kurucu sayfasından istek yapardınız..
    Oradan başladı sürekli hale geldi..

5. Bir şey soracağım, tavanda bekleyen 201 lot alıcı, mal çıkmak isteseler bunun bir kısmına verseler ufaktan çıkarlar, kaldı ki günlerdir tavan kademede alıcı bol. Bence hedef fiyata daha gelmedi ki alışlarıda kendileri doldurup kimseye fırsat vermiyorlar.Daha ne kadar gider bilemiyorum, Allahım sabır ver, parayla sınama bizi.

Alıntı Originally Posted by market Yazıyı Oku
    Bir şey soracağım, tavanda bekleyen 201 lot alıcı, mal çıkmak isteseler bunun bir kısmına verseler ufaktan çıkarlar, kaldı ki günlerdir tavan kademede alıcı bol. Bence hedef fiyata daha gelmedi ki alışlarıda kendileri doldurup kimseye fırsat vermiyorlar.Daha ne kadar gider bilemiyorum, Allahım sabır ver, parayla sınama bizi.
    Kocaman yürekten Amin diyorum kardeşim duana,uzun süre bu hissede zararda kaldım ama sabrettim ve şükrettim,şimdide kardayım gene sabır diliyorum Allahtan ,ve şükrediyorum bol bol....

7. Merhaba;

B den A ya geçiş şansını denemek...
    Niye geçmeli?

Bu konuda rica etsem bizi aydınlatır mısınız?

Saygılarımla

Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Kime verecekki? Mal elinde şişti.ama 100 bin bile olsa şaşırmam.binden 33 e giden kağıtta 33 den 100 e gitmiş çok mu
    Orda gül gibi ekürisi işa duruyor. Akıllı bir insan b den a ya geçiş şansını dener, elinde fazlası ile lot varsa. Bu noktada fezaya uçışunuz hayırlı olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Eyvallah sn.kwon..
    Bu kadar insanın izlediğini tahmin etmiyordum.Hatırlarmısınız B sayfasında ilk kez sizin için sürekli derinlik paylaşmaya başlamıştım.Kurucu sayfasından istek yapardınız..
    Oradan başladı sürekli hale geldi..

Doğrudur hocam elinize yureğınıze sağlık paylaşımlara devam inşallah elden geldıkce.. Saygılar... Hepimiz için hayırlısı olsun...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 491/682 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •