Originally Posted by
diproyal
Sn. admustafa,
An itibariyle % olarak BES daðýlýmýnýzý sakýnca bizimle paylaþýrsanýz sevinirim.
Bende 1.300$/ons altýn fiyatýnýn altýndayken altýn fonu almak mantýklý geliyordu. Tabii ki 1.350 olunca satar eurobond fon alýr geçerim demiþtim. Konu açýlýnca kararsýz kaldým..

Originally Posted by
admustafa
Sn. Diproyal. BES'te Ýki farklý daðýlým mevcut biliyorsunuz katký payý ve birikim olmak üzere. Katký payý daðýlýmým %50 Altýn %50 Yabancý borçlanma araçlarý(Eurobond) fonu yani her ay katký paylarýmý bunu alacak þekilde. Birikim ise %10 altýn %10 Eurobond %80 PPF idi seçim öncesi fakat seçim sonuçlarýndan sonra birikiminde oranlarý %5 altýn %5 Eurobond %90 PPF olarak güncelledim. Katký paylarý %50 altýn %50 Eurobond devam ediyor. Erken karar vermiþim biraz daha beklemem gerekiyormuþ.
Bilgilendirme için teþekkür ederim. Devlet katkýlarýyla düzenleme gereði $ yoðun fon alamýyoruz diye biliyorum. Yanýlýyorsam düzeltirseniz sevinirim. Bende birikim olarak eþit aðýrlýklý olarak eurobond, yabancý hisse ve PPF bulunuyor. Þimdilerde biraz altýna geçesim var ama karar veremedim... Devlet katkýsý ile altýn alabilsek ne güzel olur...
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri