Sayfa 280/992 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Anladım
    Beton işi sakat iş hanı 450 500 arası kabul etse belki değerlendiririm
    Sen benim gecmisimi okursan ev alma surecinde yasadiklarim size isik olabilir hocam. Iyiki almisim yan blokta 680 e zor satilan evin yan tarafi yani muadili suan 850 ye cikti. Ekonomik kriz var ev alma bekle diyenlere kanmayin. Fiyati dusurenler sadece sokak arasi ufak muteahitler. Harici evler her ay artiyor. Bu yazdiklarim ev alinir anlaminda degildir. Alacaksaniz duser diye beklemeyin demek istiyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sen benim gecmisimi okursan ev alma surecinde yasadiklarim size isik olabilir hocam. Iyiki almisim yan blokta 680 e zor satilan evin yan tarafi yani muadili suan 850 ye cikti. Ekonomik kriz var ev alma bekle diyenlere kanmayin. Fiyati dusurenler sadece sokak arasi ufak muteahitler. Harici evler her ay artiyor. Bu yazdiklarim ev alinir anlaminda degildir. Alacaksaniz duser diye beklemeyin demek istiyorum.
    Valla hocam isim veremem ama bundan 1-2 sene once dedigim gibi 500 e 600 e 700 e ev satan adamlar simdi ayni evleri 290 a dusurduler sokakta yari fiyatına ev satacak daha cok adam var , kriz biraz daha derinlesince bu biraz daha artacak, bugun bu fiyattan ev alan adam oturmak için alıp 10 sene sonra satışa çıkarması lazım yoksa zarar eder

3. Betona yatırım külli zarar paraya yazık geçti o dönemler müteahhitler ah vah ediyor şu an

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    hocam sen ters indikatörsün
    dolar almanı dört gözle bekliyorum

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Valla hocam isim veremem ama bundan 1-2 sene once dedigim gibi 500 e 600 e 700 e ev satan adamlar simdi ayni evleri 290 a dusurduler sokakta yari fiyatına ev satacak daha cok adam var , kriz biraz daha derinlesince bu biraz daha artacak, bugun bu fiyattan ev alan adam oturmak için alıp 10 sene sonra satışa çıkarması lazım yoksa zarar eder
    Ben ev almasam bile emlak piyasasini siki takip ederim. Dedigim gibi site ici ve imkanlari olan evler iki yildir birakin sabit kalmayi yukseliyorlar...yari fiyat mantigina anca sokak arasi muteahitler yada sikisan ev sahibinden bulursunuz.

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    hocam sen ters indikatörsün
    dolar almanı dört gözle bekliyorum
    Takipte kalalim hocam. Dolar 5.50 idi dedim bu dolar 5.38 i gorur alirim dolar 5.71 e cikti.

Dedim bu dolar 5.60 a duser alirim dolar 5.84 e cikti.

Dedim bu dolar 5.72 ye duser alirim. Dolar 5.94 e cikti.

Ve suan dolar dusermi bilmem ama yarin 5.90 a duserse 20k girmeyi dusunuyorum. Bu bir nebze dolarin atesini alacaktir.

Vay arkadas mb milyar dolar surup dusuremiyor. Ben 20 k dolar alsam sak diye 5.40 a duser

Bana webster batirel diyebilirsiniz.

Son olarak. Beni t.indikator olarak takip eden dostlarim izlemede kalin girdim girmek uzereyim...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben ev almasam bile emlak piyasasini siki takip ederim. Dedigim gibi site ici ve imkanlari olan evler iki yildir birakin sabit kalmayi yukseliyorlar...yari fiyat mantigina anca sokak arasi muteahitler yada sikisan ev sahibinden bulursunuz.

Zorlu Center hic medyada satisa cikmadan el altindan hem de bizzat A. N. ZORLU tarafindan satildi.
    Millet m2 si 10K dolardan residans dairesi almak icin araya hatirli insanlar soktu.
    Simdi girin bakin sahibinden.com'a 160m2 yer 1 mio dolara.
    Hem de bir suru var.
    Bu yazilan rakam daha bunun pazarlik payi da vardir mutlaka.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825

Takipte kalalim hocam. Dolar 5.50 idi dedim bu dolar 5.38 i gorur alirim dolar 5.71 e cikti.

Dedim bu dolar 5.60 a duser alirim dolar 5.84 e cikti.

Dedim bu dolar 5.72 ye duser alirim. Dolar 5.94 e cikti.

Ve suan dolar dusermi bilmem ama yarin 5.90 a duserse 20k girmeyi dusunuyorum. Bu bir nebze dolarin atesini alacaktir.

Vay arkadas mb milyar dolar surup dusuremiyor. Ben 20 k dolar alsam sak diye 5.40 a duser

Bana webster batirel diyebilirsiniz.

Son olarak. Beni t.indikator olarak takip eden dostlarim izlemede kalin girdim girmek uzereyim...
    Yapma ya bizimki gram altın, kitlenir kalır.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Yapma ya bizimki gram altın, kitlenir kalır.
    Selamlar.
    Hocam bir yanimda dolar yerine grama gir diyor. Bu ilk gram deneyimim olur nasil bir etki yaparim bilemiyorum...

Sayfa 280/992 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •