Sayfa 283/992 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. %24 lere çıkar bence. Bankalararası Repo zaten buradan çalışıyor. Bankalara baskı kalktığına göre mudilere %24 oranı ile mevduat yapma imkanı yakında gelir. Ne zaman olur göreceğiz.

GLP ise %27 lerde idi en son. Belki GLP üst bandı da mevduatta görülebilir orta vadede.

Özetle bir süre sonra %24 - %27 arası bir aralık görülebilir TL mevduatlarda. Dövizdeki artış bu şekilde frenlenir. TL cazip hale gelir tekrar.

Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Faizler kaça çıkar acaba

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Dolara girmeyin hocam,
    5.39'dan girdim hala tutuyorum.
    Mümkünse altına da girmeyin birlikte hareket ediyorlar.
    Olduğunuz yerde kalın biraz daha
    Hatirliyorum aldiginizi hatta daha dusecek neden aldiniz demistim )))

Valla hocam bugune kadar girmemem para yoklugundan degil tamamen sizler icindi. Ama biraz da kendimi dusunmem lazim...

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    %24 lere çıkar bence. Bankalararası Repo zaten buradan çalışıyor. Bankalara baskı kalktığına göre mudilere %24 oranı ile mevduat yapma imkanı yakında gelir. Ne zaman olur göreceğiz.

GLP ise %27 lerde idi en son. Belki GLP üst bandı da mevduatta görülebilir orta vadede.

Özetle bir süre sonra %24 - %27 arası bir aralık görülebilir TL mevduatlarda. Dövizdeki artış bu şekilde frenlenir. TL cazip hale gelir tekrar.
    Son merkez metninden sonra böyle bir yola tenezzül edeceklerini sanmıyorum. TL'yi cazip hale getirmek isteselerdi metni aynen korurlardı. Seçim de geride kaldığına göre artık ihracatçı ile turizmciye kazandırma vakti bence. TL'yi değersiz kılmak bilerek tercih edilen bir şey. Operasyonlara maruz kaldık lafları işin kılıfına uydurulması sadece. Son 11 yılın trendine baktığınızda bu tercih açıkça görülür. Değersizleştirmek adeta bir politika haline gelmiş. Hiç kendimizi kandırmayalım. 5,15'den 5,96'lara gelmiş bir dolar karşılığında 20,50 den 22,50'ye gelmiş bir faiz ancak bir parmak bal çalmaktan öteye geçmez.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Starbucks da kahve içerken “Fatih Mehmet Maçoğlu†hakkında şöyle iyi böyle iyi diye konuşanların hastasıyım...

Aynı AHABER seyreden iktidar yalamaları gibi, Küreselcilerin kanalı FOX TV seyredenlerin de çoğunun içi boş...

NOT:

Starbucks’ın en fazla şubesi olduğu ülkeler listesi, 2018 yılının ikinci çeyreğindeki verilerden elde edilmiştir.

Sıra Ülkeler Şube sayısı
    1 Amerika Birleşik Devletleri 5,895
    2 Güney Kore 1,175
    3 Meksika 666
    4 Birleşik Krallık 638
    5 Tayvan 435
    6 Türkiye 417
    7 Kanada 399
    8 Filipinler 340
    9 Endonezya 329
    10 Malaysiya 258
    11 Hong Kong 186
    12 Birleşik Arap Emirlikleri 173
    13 Almanya 154
    14 Suudi Arabistan 147
    15 Singapur 138
    listedeki tek akdeniz ülkesi..

syg,

Saat 11 gibi bankaların hazinesi haftalık oranı belirlesinler bakalım dedikodu doğru mu yoksa üfürükmü

6. Arkadaşlar bugün tl oran alan hemen paylaşırsa sevinirim. Ona göre pazarlık yapacağım,

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Saat 11 gibi bankaların hazinesi haftalık oranı belirlesinler bakalım dedikodu doğru mu yoksa üfürükmü
    hangi banka;

"gel kardeşim senin dönüşün vardı sen sormadan ben sana söyliyim oranını arttırdım" der ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    Bankalar Cuma günü açıklanacak enflasyon oranı gelmeden mevduat oranlarını değiştirmeyecektir.

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 283/992 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •