Hayır dediklerinize sonuna kadar katılıyorum, herşey zaten ortada
Dünya üzerinde patlayan emlak balonu
Vesaire
Çok haklısınız temelde evet
Ama teknik olarak ben katılmıyorum usd analizinize,
Neyse izleyelim piyasaları
Zaten işimiz bu
Hayır dediklerinize sonuna kadar katılıyorum, herşey zaten ortada
Dünya üzerinde patlayan emlak balonu
Vesaire
Çok haklısınız temelde evet
Ama teknik olarak ben katılmıyorum usd analizinize,
Neyse izleyelim piyasaları
Zaten işimiz bu
Financial Times: "Türkiye'nin net rezervi 28.1 milyar dolar değil, 16 milyar dolar."
Yani, para bitti.
Türkiye dolarda olağandışı fiyatlardan korunabilir, borcu borçla kapatırken, yeni borçlanmaları Çin halk cumhuriyetinden yapabilir, öyle duyumlar alıyoruz doğru yanlış bilmiyorum. Finansörleri batıdan alıp asya tarafına ikame etmek baskıdan kurtarır.
üretim ekonomisine de geçilebilirse bu ikisi ile spekülasyondan korunmak mümkün olabilir.
Türkiye'nin 12 ayda 177 milyar dolar dış borç ödemesi gerektiğini hatırlatan FT'ye konuşan Tim Ash, "İster net rezerve bakalım ister brüt rezerve, sonuçta yeterli rezerve sahip olmadıkları görülüyor. Piyasadaki herkes Türkiye'nin TL'yi etkili ve sürdürülebilir bir şekilde korumak için yeterli rezervi kalmadığını biliyor" dedi.
Uluslararası yatırım bankacısı Paul McNamara, kişisel Twitter hesabından yaptığı yorumda Financial Times'ın Türkiye haberlerine ağırlık verdiğini belirterek, "İyi şanslar Türkiye. FT tarafından canavarlaştırılmak eğlenceli değildir" dedi.
Bu haberden ben çıkardığım vatandaşa gel burdan dolar al,
10 tl olucak 39 tl olucak mesajı
Bunların vatandaşa para kazandırdığını ben hiç görmedim!!!
Umarım yanılmam!!!
Amerika faizlerini arttıramıyor neden acaba??
Eğer arttırsaydı arttırabilseydi evet usd uçmuştu
Büyük kriz güçlenerek geliyor evet
Ama şimdi değil
Zamanını kimse bilemez( grafiklerden tahmin etmeye çalışcaz)
Artık kara Çarşamba mı olur kara Cuma mı görücez
Herkes oyun planını iyi yapsın
Bu oyunun ismi altta kalanın canı çıksın ve çıkartırlar
1. Borsaya girdiğim zamanlarda (2009) bilgi maksatlı internette gezinirken şöyle bir deyiş okumustum "hiç bir ağaç cennete kadar uzamaz" bir zamanlar 1 $=1.20 ₺ idi
2. Trump değerli bir $ istemiyor.
3. ABD ekonomisi doların dediğiniz fiyatlara gelmesi için desteklemiyor. ABD borcta yeni rekor kırdı. Bu kara deliği ABD nasıl kapatacak? Para mı basacak acaba?
4. Dünyada dolara karşı antipati güvensizlik oluştu. Ticaret yerel para birimlerine dönme ihtimali kuvvetlendi.
5. Ons altın ABD dolarının guclenecegine dair işaretler vermiyor.
6. Rus çin merkez bankaları altın stoklarını artırıyor. ABD tahvili satıyor.
7. Dolar yükselecek diye dolar alacağıma altın almayı tercih ederim.
Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...
10 Mayısa kadar patinaja devam.
Neden 10 mayis
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri