Sayfa 294/581 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 4642 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Rakı Sofrası XI

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Güneysu kareli gomlekli olan değil mi tam Rizeli tipi var Hamdido sanırım yazmıyor, infernoo biraz büyük göbekli olan değil mi medwig'in yazma tarzı ve mutevaziligi birebir uyumlu görüntüsüyle, Reha Gaya ha keza öyle.
    Sn. İnferno’nun göbeği çekim açısından öyle çıkmış yoksa göbeği sadece rakı bardağını rahat koyabilecek kadar . Bu arada “medwig'in yazma tarzı ve mutevaziligi birebir uyumlu görüntüsüyle..” deyip Reha Gaya ha keza öyle demişsiniz . Sanırım orada Reha GAYA’nin yazma tarzı ile mütevaziliğinden bahsetmiyorsunuzdur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Güneysu kareli gomlekli olan değil mi tam Rizeli tipi var Hamdido sanırım yazmıyor, infernoo biraz büyük göbekli olan değil mi medwig'in yazma tarzı ve mutevaziligi birebir uyumlu görüntüsüyle, Reha Gaya ha keza öyle.
    Evet laz burunlu olan Sn. Guneysu, Sn. Hamdido arada sirada buraya yazar, Sn. Inferno maalesef hamile kaldi, bebegin babasi kim bilmiyoruz!

Sn. MedwiG icin söylenecek bir sey yok, mütevazi, kibar, bonkör, cok iyi niyetli bir arkadaşımızdır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Herkesi ne güzel sade bir şekilde tanıtmışsınız ama bana negatif kendinize pozitif anlamda neden o sıfatlari kullandınız onu anlamadım Balık etli miyim ? Göbek var o kadar , o da olsun tabi
    Yahu, ben olağanüstü iyi niyetli yazdim, 90 kg. ustu hadi sizin icin 100 kg. olsun, ustu kişilere tombis veya tombik derim aslinda!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sn. İnferno’nun göbeği çekim açısından öyle çıkmış yoksa göbeği sadece rakı bardağını rahat koyabilecek kadar . Bu arada “medwig'in yazma tarzı ve mutevaziligi birebir uyumlu görüntüsüyle..†deyip Reha Gaya ha keza öyle demişsiniz . Sanırım orada Reha GAYA’nin yazma tarzı ile mütevaziliğinden bahsetmiyorsunuzdur
    Benim de, ne kadar mutevazi kisiligim ve sakin yazi tarzim oldugunu herkes bilir, bunda sasiracak ne var?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    MedwiG abi çok sempatik duruyor böyle babacan bir tipi var, Reha abiye şaşmadım Tanımlama yapmayım

Ama Güneysu' ya çok şaşırdım yav. Burada ali kıran baş kesen adamın ne kadar sakin bir duruşu var .

6. Mangal başındaki laci tişörtlü saçsız şahıs..

Afiyet olsun sofra.
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Mangal başındaki laci tişörtlü saçsız şahıs..

Afiyet olsun sofra.
    O kim yahu, bize mangal yapti sağolsun, iraki ikram ettik, mangaldaki etlerlen karnini doyurduk, emme ismini sormayi unutmusuz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 294/581 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •