Sayfa 150/495 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

1. Amin sayin viking,cumlemize insaAllah...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Twittw dr. 50 mi ne alınır dedik bir iki kişiye at kenera duersun dedim o nun ekibinden adam bizi yasakladı.Bunlar bir iş çeviriyor ama bu dolap daha çok döner burda bitmez gibi geliyor.

3. Adam Twitter hesabını kapatmış sanırsam.Lan neler çeviriyorsunuz.Buldum sizi.😉😁😁😆😆😂😂

Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Adam Twitter hesabını kapatmış sanırsam.Lan neler çeviriyorsunuz.Buldum sizi.[emoji6][emoji16][emoji16][emoji38][emoji38][emoji23][emoji23]
    Beni de Twitter'da ki engelledi

LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Borsa sığlaştı,yatırım yapılacak şirket sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor,yüklü alım yapamıyorsunuz,manipülatörler cirit atıyor.,bunun çaresi,enflasyon karşısında eriyen sermaye artırımı,,,bunu spk göremiyor mu? Göremiyorsa borsanın gelişmesini istemiyordur,,bu suretle herkesi takip etmekten kurtulacak,cezalar azalacak,borsamız derinleşecek,daha çok yabancı sermaye gelecek.
    Bunu göremiyenlerde ben art niyet ararım,Türkiyenin gelişmesini istemiyordur.
    Her sene enflasyon artarken,sermayede enflasyon yok mu?

100 bin tl sermaye mi kaldı,ya borsa kotundan çıkartın,ya da derinliğini artırın,bunu mecbur hale getirin.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. Forum çok sessiz duyum vs var mı ? Temettu vermeyecekse ne yapacak ?

7. Sıkıntı büyük.3 aylıkta 2.5 eksi daha fenası Esas faliyet 3 milyon eksi.Kafamda deli sorular.

8. insaat sektoru bitik durumda, dolayisi ile cimento sektoru cokmus vaziyette..bu gibi kagitlar zarara donmus durumda onlem olarak temettu vermiyorlar bu yetmez. yavas yavas gecmus yil karlari eriyecek..durumlar iyi degil..bu kagit yatirim yapmadi sistemi eski ,diger cimento sirketlerinin bir cogu 3 te 1 fiyata indiler..bu kagit su anda 1000 tl fiyata gelse bile digerlerine gore pahali sayilir..sermaye dusuk diye yuksek fiyatlanmis durumda..bu krizde iyi krize uygun sektorleri secmek gerekir..

Sayfa 150/495 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •