Sayfa 303/829 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

Normal şartlar altında.tablo odur dostum.gelecekte daha îyi olacak yada kötü olacak öngörüsü ile aşağı yada yukarı fiyatlama mümkündür.kar eden şirketlerde fiyatlama böyle. Kâr az gelecek 20 TL mi olacak ozaman diyorsun burda şu geçerli olacak.piyasanin durumu yada az kârı oluşturan sürecin devamlılığı.yani piyasa kısa zamanda düzelecek ise ve bunu büyük oyuncu biliyor ise hiç göstermeden bugünkü fiyattan çevirir, yada daha aşağıda basabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bugun yukari yonlu iyi bir hareketle gunu kapatmasini bekliyorum.
    TL bazinda dib seviyelerde oldugumuzu dusunuyorum.

Yatirim Tavsiyesi Degildir.

Beş on yıllık dolar grafiğini paylaşacak arkadaş var mı, destek direnç dolar olarak neresi

4.  Alıntı Originally Posted by Beydaspor Yazıyı Oku
    Hissede bolca Ky oldu, nezamanki onlar bunalıp satacaklar Ozaman gidecek inşallah
    Hep aynı terane . Her hissede aynı şeyler yazılır.. hisse KY doldu onları dökmeden gitmez...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kademelerde hacim çok az.daha fazla aşağı yeni alıcı demek.sonucta koç şirketi.temettu de veren cinsten.bu fiyata bu tür hisselerde çok az rastlanır bir durum.sahsim adına yirmi yıllık tecrübe ile evlada bırakılacak seviyeler.kademeli biriktirmeye devam.yeterki ülke daha kötü olmasın. Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle.

80 TL den 27 TL ye düşmüş.dolar bazında % 85 düşüş.piyasa birgün düzelecek ise şayet yukarıda TL olarak %250 , dolar olarak ise %600 kazanma potansiyeli var.asagida hadi %50 daha düşsün.

Kademeli uzun vadeli süper bir yatırım olacak. yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    80 TL den 27 TL ye düşmüş.dolar bazında % 85 düşüş.piyasa birgün düzelecek ise şayet yukarıda TL olarak %250 , dolar olarak ise %600 kazanma potansiyeli var.asagida hadi %50 daha düşsün.
    bu genelleme bu hisse için geçerli arkadaşlar.bizim borsada beş para etmez başka hisselerde zirveyi gösterir sonra bu fiyatlar dan kilitlerler. Hissenin düşüşü traktör satışlarınin düşmesinden.birgun yeniden satışların artacağı,eski hâline geleceği düşüncesi ile bu hesabı yaptım.baska hisselere sakin uygulamayin

Sayfa 303/829 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •