Sayfa 477/946 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    62 yıl önce açlıkla boğuşan Güney Kore, bugün dünyanın 11'inci büyük ekonomisi

Hep dij guccer, zaten mina...
    Asker sayisi minimum sirtini amerikaya dayamis adamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    ya rxpu zamanında dolara geç dedik hiç oralı olmadın. en sonunda küçük emrah'a bağladın işi
    Satın aldığınız dolarlardan ufak ta olsa bir kısmını Türkiye'ye getirenlerden biriyim. Eğer ben de elimde tutmaya kalkarsam kaynak bende olduğu için size sıra gelmez. Daha yüksek fiyattan ve/veya elinizdeki TL ile çok daha az dolar alabilirsiniz.O nedenle bence hiç bozmayalım sistemi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ulen Ahmeg abi, bir dakika G. yapmadan duramazmisin, sen yahu?

GÜNEY KORE'NİN NÜFUSU VE ASKER SAYISI

Toplam Nüfus:51 milyon
    Aktif Askeri Personel Sayısı :627,500
    Savaş Durumunda Çağırılabilecek Asker Sayısı:25,600,000
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Satın aldığınız dolarlardan ufak ta olsa bir kısmını Türkiye'ye getirenlerden biriyim. Eğer ben de elimde tutmaya kalkarsam kaynak bende olduğu için size sıra gelmez. Daha yüksek fiyattan ve/veya elinizdeki TL ile çok daha az dolar alabilirsiniz.O nedenle bence hiç bozmayalım sistemi.
    Yazdıklarından ziyade, ne kadardır Türkiyedesin bilmiyorum ama baya baya gözümde burada yetişmiş biri gibisin, ülkenin kültürünü, mizacını çok güzel kapmışsın tebrik ederim. Ayrietten böyle insanlara normalinden fazla saygı duyarım. Karşımdaki insana bakarken ilk kriterim insan olabilmiş mi diye bakarım ama yazdıklarından okuduğum kadarıyla zaten böyle birisin..
    Ne zamandır söyleyeceğim. Böyle alakasız zart diye ayıp/alakasız kaçacak diye esirgiyorum. Böyle insanları görmek güzel, tabi buradaki arkadaşlarında yeri ayrı ama y.dışından gelerek uyum sağlamak ayrı, oradan biriymiş gibi hissettirmek ayrı birşeydir.

Bu arkadaşa anason koklatın. Koklamadıysa..
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    G.kore Komünizm e karşı emperyalizm ne kadar iyi oldugunu göstermek icin kurulan bir proje devlettir. Gerci k.korenin durumuda bizden iyi

6. ahmet abi analitiktir.
    teçhizat anlamında dedi.
    g.kore de kaç adet aktif f 35, apache64 commodore64 var biliyok mu?

7.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Yazdıklarından ziyade, ne kadardır Türkiyedesin bilmiyorum ama baya baya gözümde burada yetişmiş biri gibisin, ülkenin kültürünü, mizacını çok güzel kapmışsın tebrik ederim. Ayrietten böyle insanlara normalinden fazla saygı duyarım. Karşımdaki insana bakarken ilk kriterim insan olabilmiş mi diye bakarım ama yazdıklarından okuduğum kadarıyla zaten böyle birisin..
    Ne zamandır söyleyeceğim. Böyle alakasız zart diye ayıp/alakasız kaçacak diye esirgiyorum. Böyle insanları görmek güzel, tabi buradaki arkadaşlarında yeri ayrı ama y.dışından gelerek uyum sağlamak ayrı, oradan biriymiş gibi hissettirmek ayrı birşeydir.

Bu arkadaşa anason koklatın. Koklamadıysa..
    Üniversite 1. sınıftayken gittim yurt dışına. Lisans ve y.lisansı orada okudum. Üstüne 6-7 yıl kadar da yurt dışında çalıştım. Toplamda 13-14 sene civarında kalmış olmalıyım. Oradaki hükümette bürokrat olarak ta belirli bir süre çalıştığım için gerçekten hem oranın hem de buranın jargonlarına tam olarak hakim olduğumu düşünüyorum. Mesela oraya gittiğimde de oranın lisanında naber lan koçero diye lafa başlayıp o lisanda maytabımı geçebiliyorum. Gerçekten birden fazla kültürün içinde yoğrulmak çok farklı ve özgürlükçü bir duygu.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Erdoğan: Türkiye kanatlanıp uçma aşamasının eşiğine gelmiş durumda
    Ucacagiz ucacagiz da bu uçurumun kenarı çok kötü ya kanatlar acilmazsa?

Sayfa 477/946 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •