genç işsizliğin % 25-30 olduğu , gerçekte çok çok yüksek , üniversite mezunu iş ve işçi bulma kurumuna mı başvuruyor, bir ülkede halkın hangi kesimi zengin oluyor? yeni üniversite mezunlarının % 80-90 ı işsiz. gençler boşuna mı kapağı yurt dışına atmak istiyor.
genç işsizliğin % 25-30 olduğu , gerçekte çok çok yüksek , üniversite mezunu iş ve işçi bulma kurumuna mı başvuruyor, bir ülkede halkın hangi kesimi zengin oluyor? yeni üniversite mezunlarının % 80-90 ı işsiz. gençler boşuna mı kapağı yurt dışına atmak istiyor.
Gecenlerde lise mezuniyetimin 40. yili nedeni ile toplandik.
Herkes ayni seyden muzdarip.
Millet biribirlerine acaba benim cocuga is verir mi/bulabilir mi diye yoklama cekiyordu.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
herkes üniversite bitirip ofiste masa başı iş bulma derdinde..
kimse tesisatçı marangoz kaynakçı olmak istemiyor..
kimse teknisyen olmak istemiyor mutlaka mühendis olacak..
birde üniversite kazanmak çok kolaylaştı..
eskiden öylemiydi.. 1995 öys .. nasıl bir sınavdı öyle..
herkes üniversite bitirip ofiste masa başı iş bulma derdinde..
kimse tesisatçı marangoz kaynakçı olmak istemiyor..
kimse teknisyen olmak istemiyor mutlaka mühendis olacak..
birde üniversite kazanmak çok kolaylaştı..
eskiden öylemiydi.. 1995 öys .. nasıl bir sınavdı öyle..
ben 1997 de girmiştim iki aşamalı dehşet sınavdı önce öss sonra öys matematik soruları türev integral limit soruları ile doluydu sanırım 50 soruydu biyoloji fizik kimyadan toplam 15 net yapmak bile her babayiğidin harcı değildi
Yeni QE ler gelecek. Kağıt paralar çöpe... hiperenflasyon dan kaçış yok...
Bugünkü taze haber
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Fed'in düşük enflasyon nedeniyle faiz indirimini değerlendirmesi gerektiğini söyledi
Originally Posted by sadecegrafik
QE 4EVER... Sağlam paralara (ALTIN , GÜMÜŞ, PLATİN vb) geçmek için son şanslarımız... Kağıt paralar hiperenflasyon sonrası ne olur??? TRUMP FED den yeni QE yapmasını istedi.
Yer İmleri