-

Originally Posted by
yuji
Finansbank benden 10 tl civarı kesmiş aylık
Hangi ad altında kesinti yapmışlar? Bende bugün garantiden bir miktar GTL aldım. Garanti ppflarından işlem ücreti vs kesiyor mu?
-

Originally Posted by
myfinans
7.20'ye 1 TL kaldı,
5.20'den 6.20'ye yani 1 TL.yi nerdeyse 3 ayda geldik.
Bu süratle artışın sonu nereye varacak?
PPF filan derken birikimler eriyor galiba.
Dolara neden geçmiyorsunuz ? Eriyorsa yada sepet yapip 50-50
-

Originally Posted by
r.lucas
Dolara neden geçmiyorsunuz ? Eriyorsa yada sepet yapip 50-50
Aynen öyle yapıyorum zaten.
Ama alışmıştık PPF'lere, girmiştik onlara gün içinde ne oluyor ne bitiyor uğraşmıyorduk.Şimdi saat başı kur bilgisi kontrolü insanı yoruyor.
-

Originally Posted by
myfinans
Aynen öyle yapıyorum zaten.
Ama alışmıştık PPF'lere, girmiştik onlara gün içinde ne oluyor ne bitiyor uğraşmıyorduk.Şimdi saat başı kur bilgisi kontrolü insanı yoruyor.
Saat başı kur takip edilecek sonra mevduatla başabaş kur hesabı yapılacak bir sürü külfeti var
-

Originally Posted by
admustafa
Saat başı kur takip edilecek sonra mevduatla başabaş kur hesabı yapılacak bir sürü külfeti var

Öyle,
Yoruyor insanı, oldum olası sevmedim döviz yatırımını ama mecbur bırakıyorlar insanı.
-

Originally Posted by
yuji
Finansbank benden 10 tl civarı kesmiş aylık
İşbank 750 K üzerine 3 ayda 33 TL yatırım hesabı saklama ücreti şeklinde kesiyor. En düşük 1K-10K arası 3 aylık 7.5 TL sanırım.
-

Originally Posted by
myfinans
Öyle,
Yoruyor insanı, oldum olası sevmedim döviz yatırımını ama mecbur bırakıyorlar insanı.
Birde aldıktan sonra düşersen keske biraz daha bekleseydim yükselince satsam mı acaba ? Bende seçim öncesi her ay alayım biraz diye başladım seçim bitti artık satalım dedik. YSK kararından beri bakamıyorum döviz kuruna
-

Originally Posted by
admustafa
Birde aldıktan sonra düşersen keske biraz daha bekleseydim yükselince satsam mı acaba ? Bende seçim öncesi her ay alayım biraz diye başladım seçim bitti artık satalım dedik. YSK kararından beri bakamıyorum döviz kuruna

PPF ile mi devam ediyorsunuz bu aralar.
Mevduatta Burgan 23.75 dışında bir şey yok gördüğüm kadarıyla.
Ben küçük bir miktar nkolay'ı da deneyeceğim o eksik kalmasın dedim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri