Sayfa 303/656 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. bu hisse herkese fazlası ile kar etme potansiyeli sundu...bundan önceki son üç gün topiği okursanız herkesin helal olsun yazdığı görülüyor...kazanınca güzel de zarar edince keko mu suçlu oluyor ?? beyler herkes kendi riskine göre davrandı...iyi bir bilanço gelseydi ve hisse şu anda tavan olsaydı fikriniz yine şimdi ki gibi mi olacaktı ??

beyler herkes gibi bizi de ters köşe yaptı durdo...ki en çok da durdoda bilançoyu karşılamak istiyordum ama nasip olmadı..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Sen bu işi bilmiyorsun keko...

Eğer ki iyi bir insan isen ...bedava vebal alma günaha girme....

Kötü isen....!!!!!!!!!!!!....??????????

3.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Bu gün gelen bilançoyu aylar önce açıkladım.....kriz ve şirketin aşırı borçları....bilhassa banka borcu....ciro yok dedik...

Atmadığın palavra yalan kalmadı.....

300-400 milyon ciro....50 milyona yakın kar diyordun....

Senin zekan yada aklın ilemi sorunun var...

Şeytanın ilemi....

Aylar önce herşey kabak gibi ortada....

Yüksek borç...yüksek banka faizleri....korkunç kriz....

DÜŞÜK CİRO.....
    ciro iyiydi sadece bu çeyrekte kötü geldi...şirket kötü olsaydı 2018 son çeyrekte 14,5 milyon kar getirmezdi..o kar geldiğinde sen zahmet edip de buraya gelip bir yorum yapamadın...bak biz olumlu da olsa olumsuz da olsa buraya gelebiliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. bu topikteki neredeyse herkesin bu çeyrekte beklediği ciro 75 milyon idi...net kar ise herkes 4-8,5 milyon aralığında bekliyordu...ne yazık ki hepimiz ters köşe olduk..bu ciro düşüşünün nedenini bulmak gerekiyor...yurtiçi ve yurtdışı cirolar acaba ne kadar oldu ?? en azından ekonomik kriz bittiğinde durdonun çeyreklerde 68 milyon ciro vede 6-10 milyon aralığında da kar etme potansiyeli var...

hafif zarar açıkladı diye bu şirketi tamamen bitirmek yanlıştır...sadece beklentiler gerçekleşmedi o kadar...ki yıllarca çok çok zarar eden şirketler dahi borsada iyi fiyattan değer görmektedirler..

umarım en kısa sürede hisse toparlanır...

5. Ben senin kötü niyetli olduğuna inanmak istemiyorum....

Yalnız şu bi gerçek....!!!!!!!!!

Sen bu işte zayıfsın keko...

Sanırım tecrüben yok....edebiyatın çok güçlü....

Vebal alma....kendini maddi manevi yakma...

Kriz dedik....banka borcu dedik....kafana sokamadık...!!!!!!!!

Daha ne diyeyim....

Şu an cumhuriyet tarihinin en büyük krizi var ve....

Bu şirketinin korkunç banka borcu var....faizler yüksek....dahada yükseliyor....

6. Diger çeyrekler için hala 15 efk potansiyeli mevcut bence....

7.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Ben senin kötü niyetli olduğuna inanmak istemiyorum....

Yalnız şu bi gerçek....!!!!!!!!!

Sen bu işte zayıfsın keko...

Sanırım tecrüben yok....edebiyatın çok güçlü....

Vebal alma....kendini maddi manevi yakma...

Kriz dedik....banka borcu dedik....kafana sokamadık...!!!!!!!!

Daha ne diyeyim....

Şu an cumhuriyet tarihinin en büyük krizi var ve....

Bu şirketinin korkunç banka borcu var....faizler yüksek....dahada yükseliyor....
    dostum keşkem bu söylediklerini bir iki hafta önceden söyleseydin...ama sen en az 5 aydır topikte yoksun...ha bu krizin durdoyu da etkileyeceğini gösteren somut veriler paylaşsaydın biz de sana hak verirdik..ama açıkçası ihracatçı bir şirket olduğu için krizin durdoyu pek de etkilemeyeceğini sanıyorduk...son aylarda almanya ve avrupada da ekonomik olarak durgunluk haberleri geliyordu ama açıkçası durdonun sektörünün etkileneceğine pek ihtimal vermiyorduk...

üzgünüz arkadaşlar burada topik olarak kafa kafaya verip bazı şeyleri ortaya çıkarmaya çalışıyorduk...ne yazık ki hepimiz yanıldık..ekonomik krizin bu kadar derinleşeceğini ve durdoyu etkileyeceğini göremedik..burada aykırı fikir beyan edenlerin fikirlerine de değer verdik ama kimsecikler durumu göremedi...

bu konuda gerçekten de çok üzgünüm...gönül isterdi ki şirket çok iyi bir bilanço yollasın ve durdo bu sefer çift rakamlara gitsin ama olmadı...son bir haftadır durdo düşen endekse de çok direndi ve sürekli 7,00 ın üzerinde kaldı....satmak isteyene de çok fırsat verdi...artık bunda benim suçum olmamalı dostlar...

gönül isterdi ki ben de bu bilançonun farkına varıp sizi uyarayım ama ne yazık ki ben de tahmin edemedim...

8. Ayrica tabandan yüksek miktarda alim var.. Satışlari topluyorlar...

Yurt içi 25 yurt dışı 25....hadi yurt içi sıkıntıli diyelim... Yurtdisi neden düşsün.... Tek sebebi var mevsimsellik..... Ben bilanço oyunu olduğunu düşünmüyorum...

Sayfa 303/656 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •