-
Gecen yaz her sey dahil pasaport acik kaldi 21 gun ve Vodafone iligimi somurdu...
Yilbasindaki gidisimde tek bir gun actim o da ilk gun UBER cagirmak icin alanda ve sonrasinda da rotayi takip edebilmek icin...
Sonra kapattim surekli wifi uzerinden her isimi gordum, Vodafone'a kaptirmadim para...
Syg,
-
Sunni gece satımıyla BİST’te yabancı satsında çıksın diye uğraşıyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Dudu
Gecen yaz her sey dahil pasaport acik kaldi 21 gun ve Vodafone iligimi somurdu...
Yilbasindaki gidisimde tek bir gun actim o da ilk gun UBER cagirmak icin alanda ve sonrasinda da rotayi takip edebilmek icin...
Sonra kapattim surekli wifi uzerinden her isimi gordum, Vodafone'a kaptirmadim para...
Syg,
ben de öyle yapmayı planlıyorum, gerçi iş seyahati. bakalım belki charge etme şansım vardır.
-

Originally Posted by
supremegod
T-bank 225K için 32 güne 24.25 önerdi. Bilginiz olsun arkadaşlar. Bu banka güvenilir bir banka mıdır ona emin olamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet T-bank güvenilirdir
-

Originally Posted by
Dudu
Syg,
SMS nasıl aldınız?
-
oran alan yok mu diğer bankalardan
şeker
odea
fiba
burgan
alternatif
aktif
nurol
vs. vs.
syg,
-
HSBC
USD günlük %3
Boşta kalan bakiye olmadan
-

Originally Posted by
Varyemez Amca
Odeabank, 2019'un ilk çeyreğinde 4 milyon lira net kar elde etti. Geçen yılın aynı döneminde 75 milyon TL kâr açıklayan bankanın kârı geçen yıla göre % 946 azaldı.
Odeabank'ın 2018 kârı da 2017'ye göre %950 azalarak sadece 17 milyon TL olmuş idi...
Kâr rakamları bir banka için epeyce az, düşüş oranı ise inanılmaz... Verilen kredilerden riski çok yüksek olduğu için gerekli karşılığı ayırmak zorunda mı kalıyorlar nedir...

aktifbank açıklamıyor mu hiç haberini görmüyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri