Sayfa 797/946 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Bu vatanı 2-3 kişi kurtarmadı... Birileri biryerlerde kişisel menfaatlerine yenik düşüp hata yaptılar ise kendilerini bağlar. Önemli olan karınca gibi su taşıyıp taraf olmaktır. Bu ülkenin geleceği bizleriz...
    "kişisel menfaatlerine yenik düşüp hata yapanlar" iktidarda ise onlar gidene kadar kılını kıpırdatan silme salaktır. Adamlar çalacak çırpacak ama onlar hala otururken, yahu memleket bizim memleket, elimizi taşın altına koyalım diyemeyiz.

Hataları kendilerini bağlarmış yahu 80 milyon kişi o faturayı ödüyor.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kibar durdu!
    Abi şimdi senin avına pençe atmayım dedim , bi ısırık aldım bıraktım. Yavru kurt olarak haddimizi biliriz.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu sözü zamanında baştakilerin sözüne güvenip geleceğe güvenip 2023 e güvenip tonla dolar borcu yapan işlerini büyütmek için yatırım yapmak için ozaman TAŞIN ALTINA ELİNE KOYAN İŞLETMELERE bi anlatıversene.
    Bu ülkede kriz ilk defa olmadı. İlk defa şirketler batmadı... Devlet elinden geleni yapıyor siz omurgalı durun yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Paranı nerede değerlendireceğin senin meselen..Önemli olan yarın düze çıktığımızda sen bu vatanın yanında oldun mu olmadın mı? Bir tekmede sen mi attın yoksa destek mi oldun bu senin vicdanın benim değil.
    Yeşil sermaye neyi çağrıştırıyor sende hocam. .sence garibanın 3 , 5 doları mı ..

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Bu ülkede kriz ilk defa olmadı. İlk defa şirketler batmadı... Devlet elinden geleni yapıyor siz omurgalı durun yeter.
    tamam işte bende onu diyorum.

onlara bir anlat sen şimdi bu hikayeyi.

sana omurgayı göstersinler ;)

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    507 abi altina yorum atmis. Katar dahil olunca 16 milyar dolar oluyor. Ama altini da sayin demis. O zaman altin dahil, swap eksi 6 milyar dolar net rezerv kaliyormus abi.
    Ben de öyle hesaplıyorum ama ben altın konusunda o kadar iyimser değilim. Zira merkez bankalarının teammüller gereği belirli bir miktar altın tutmaları gerekli olabilir. Tüm altınını satan/ veya satmak zorunda kalan bir merkez bankası kredibilite kaybedebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    "kişisel menfaatlerine yenik düşüp hata yapanlar" iktidarda ise onlar gidene kadar kılını kıpırdatan silme salaktır. Adamlar çalacak çırpacak ama onlar hala otururken, yahu memleket bizim memleket, elimizi taşın altına koyalım diyemeyiz.

Hataları kendilerini bağlarmış yahu 80 milyon kişi o faturayı ödüyor.
    kişisel menfaat şahsi mevduatları anlamında...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    adamın biri,kimin mecidiye, çıkıp da bir forumda katılımcıları alenen tehdit edebiliyorsa, zaten korku imparatorluğu mevcut demektir...Bunlar bu ortamdan yararlanabileceklerini sanırlar. ya adam yerine koymayacaksın ya da dimitrisin yaptığı gibi saydiracsksin...Bakalım şimdi ne diyecek diye meraktayim

Sayfa 797/946 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •