Sayfa 411/976 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Dayı biz senin rakibin olmayız. Ben en fazla 50k lot kapasitem vR. Sen 600k.. Acıkla da biz de bıcorba nasıplenelım😀

2.  Alıntı Originally Posted by yucell83 Yazıyı Oku
    Dayı ama önce onlar dedin cvp verenler oldu tam çıkmadı cvp tamam da sen de onlar yazsın Sonra ben dedin sözünde dur dayı ��

bunun pek bir önemi yok sayın yücel bak bır çalışma yapmıştım detaylıca

6 aylık bedelliden bugüne takası paylaştım bu haftasonu az çok bişeyler anlattım

neyse yarısından çoğu patronda yeterlimi

3. Hedef uzun vade guzel kazandıracak bundan eminız. Sabreden corbayı ıcer. Bu uzun vade nın az cok bilgisi sizde vardır dayı. Bunu net olarak yazmayabıliırsın. Ama Bı subnımınal mesaj olarak yazsan da biz de ona gire hareket etsek.

4.  Alıntı Originally Posted by eyupsabri77 Yazıyı Oku
    Hedef uzun vade guzel kazandıracak bundan eminız. Sabreden corbayı ıcer. Bu uzun vade nın az cok bilgisi sizde vardır dayı. Bunu net olarak yazmayabıliırsın. Ama Bı subnımınal mesaj olarak yazsan da biz de ona gire hareket etsek.

hahahahaha ben bunu nereden bilebilirim bilsem zaten fuuulllll malda olurum

patron hıssesi bu patron ne isterse o olucak isterse 5 yıl buralarda tutar

hele kendisi yetmiyormuş gibi birde bülent kırımlıyı infonun başına koymuşsa

yorum yapmak zor kırımlı pıyasaların en iyi ılk 5 speğinden biridir

5. Dayı faydan oldu kesinlikle ama 1.40 sene sonu dedin yuregimi dağladın biz senden en az 4 duymayi bekliyorduk :-) dayi yatirim mantigin cok guzel su elini 3 e böl hep bir parca tl olsun cok mantıklı.

6. Kırımlı ınfoda henuz Bı hareket cekmedı. O zaman ufak da olsa ınfo dan biraz bulundurmak lazım. Y t d

7. Dayı tatminkar olmasa da peki diyeyim bari 😊

8. Ferdi o 3 e bilme olayı uygulayabilene tabi zarar ettirmez bence. Hangi hisse olursa olsun. Alim fırsatı veren hisseye kısmı olarak girip bekle. Dusus devam ederse biraz daha ortalamayı dusur. 3.kademeye pek gelmeden Bı duzeltme mutlaka geliyor. O zaman da kanaatkar olup verece gitsin. Y t d

Sayfa 411/976 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •