Sayfa 340/656 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by aalgun Yazıyı Oku
    Bilen arkadaşlar biliyor. Ama bilmeyen arkadaslar için de yazayım. Bugün sirkete ulasilip teklif yapildi. Avukatlar sirket sözleşmesini inceliyorlar. Mail ile aciklamali. Sonrasında noter ile.
    Sözlerime özür dileyerek başlıyorum yanlış anlamayın beni ama bu tarz ciddi olan bir insan neden burda böyle şeyler yazıyor onu anlayamıyorum. Zaten mağduruz umut dünyasında yasatiyorsunuz insanlari

SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    arkadaşı ben tanımam siz inanıyor sanı spk deyil ozaman spk kolingen mal elin de maliyeti en az 5 tl
    spek değil tahtada pozisyon almış gelen bilançoyu beğenmeyip fiyata bakmadan elindeki tüm mali 2 günde satıp giden bir yatırımcı arkadas onun icin hayırlı olsada tahtanin dustugu seviye bizler için pek hayırlı olmadi ama iş yatırımdan cuma günü 468 bin lot mal veren kim onu çözemedim bugünde aynı satışı yapsaydı onunda mali bitebilirdi ama yapmadı

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

3.  Alıntı Originally Posted by aalgun Yazıyı Oku
    Bilgilendirme için çok teşekkürler. Arkdaşım fikir veresin diye değil. Bilgi vereyim diye yazdım. Kime neyi öğretiyorsun allah aşkına. Halka açık kısmı, halka açık zaten. O yönetim sizi/bizi zora sokan.
    İyi işte al piyasadan gücün yetiyor sa ve alabilirsen %32 yi git yönetime otur.sana alican duran elleriyle büyüttü şirketi tam kıvamına gelecekten starı allah aşkına. Yapmayın sayın algun. ..

4.  Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku
    İyi işte al piyasadan gücün yetiyor sa ve alabilirsen %32 yi git yönetime otur.sana alican duran elleriyle büyüttü şirketi tam kıvamına gelecekten starı allah aşkına. Yapmayın sayın algun. ..
    Tam kıvamına gelmişken para kazanmaya baslamisken satarmi

5.  Alıntı Originally Posted by ETERN Yazıyı Oku
    Sözlerime özür dileyerek başlıyorum yanlış anlamayın beni ama bu tarz ciddi olan bir insan neden burda böyle şeyler yazıyor onu anlayamıyorum. Zaten mağduruz umut dünyasında yasatiyorsunuz insanlari

SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Adamlar mal veriyor memmun değilsiniz. Teklif götürüyoruz diyoruz. Bilginiz olsun diyoruz.Yine memnun değilsiniz. zaten mağdursun. Bir beklentin var bizde olanı yazıyoruz. Neyse özelden yazıştığım 1-2 arkadaş var. Onun dışındaki gelişmeyi genel kurula gelip görmeniz daha sağlıklı. Ha bu arada böyle güzel bir şirketi bu seviyelere getiren patrona açıp sordunuz mu? Napıyorsun kardeşim diye. Ama biz açıp teklif vermek istiyoruz dedik. Tanıyan tanıyor özetle. Yani önce şirkete açıp sorun bu şirketi bu hale neden düşürüyorsunuz diye. Bir zahmet sadece burada yazmayın. Şirketi arayın. Genel kurula gelin. Bilin diyoruz; Burada esas olması gereken hakim ortakların geri alım programı yapmaları. Yapmıyorsa şirketine güvenmiyordur. Biz de diyoruz ki biz daha çok güveniyoruz. Payınızı bize verin. Ayrıca aman buralarda yazılmasın tadında birşey değil bu. Aleni ilan ediyoruz. Demek ki çekince yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Traderix Yazıyı Oku
    Şirket satın almayı bilmiyorsunuz anlaşılan. O sizin bahsettiğiniz sazan işi.

7.  Alıntı Originally Posted by aalgun Yazıyı Oku
    Adamlar mal veriyor memmun değilsiniz. Teklif götürüyoruz diyoruz. Bilginiz olsun diyoruz.Yine memnun değilsiniz. zaten mağdursun. Bir beklentin var bizde olanı yazıyoruz. Neyse özelden yazıştığım 1-2 arkadaş var. Onun dışındaki gelişmeyi genel kurula gelip görmeniz daha sağlıklı. Ha bu arada böyle güzel bir şirketi bu seviyelere getiren patrona açıp sordunuz mu? Napıyorsun kardeşim diye. Ama biz açıp teklif vermek istiyoruz dedik. Tanıyan tanıyor özetle. Yani önce şirkete açıp sorun bu şirketi bu hale neden düşürüyorsunuz diye. Bir zahmet sadece burada yazmayın. Şirketi arayın. Genel kurula gelin. Bilin diyoruz; Burada esas olması gereken hakim ortakların geri alım programı yapmaları. Yapmıyorsa şirketine güvenmiyordur. Biz de diyoruz ki biz daha çok güveniyoruz. Payınızı bize verin. Ayrıca aman buralarda yazılmasın tadında birşey değil bu. Aleni ilan ediyoruz. Demek ki çekince yok.
    [emoji122][emoji122][emoji122]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

8. Boş konuşuyor şirket satın almak isteyen arkadaş, şirketler el değiştirirken öyle piyasada işlem gördüğü fiyatlardan el değişrtirmiş bir tane firma varmı bir bakın, diğer firmalara gerek yok durdonuza bakın alan vatandaş kaç avro ödemiş hisse başı.

Sayfa 340/656 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •