Artan

196,10 9.98 10:00
3,38 9.74 10:06
38,00 8.82 09:55
95,30 8.3 09:55
2.174,00 7.31 10:06
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 10:06
273,50 -5.69 09:55
70,00 -5.28 09:55
15,94 -5.23 10:06
42,50 -4.96 10:00
Azalan Hisseler

İşlem

1.186.268.874,75 10:06
983.899.903,86 10:06
851.947.200,40 10:06
851.158.694,58 10:06
671.259.281,10 10:06
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7566 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Yıl sonu 4.80
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Yıl sonu 4.80
    it's about the journey, not the destination..diyorsun ama yılsonu dolar kurunu vermişsin sadece...

Peki o "destination"a "journey"i de anlatsaydın bari.

Nasıl olacak?

Bayılıyorum şu İngilizce ve de bilhassa Latince özdeyişleri imza olarak alanlara.

Çok etkileyici oluyorlar forumlarda...

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    it's about the journey, not the destination..diyorsun ama yılsonu dolar kurunu vermişsin sadece...

Peki o "destination"a "journey"i de anlatsaydın bari.

Nasıl olacak?

Bayılıyorum şu İngilizce ve de bilhassa Latince özdeyişleri imza olarak alanlara.

Çok etkileyici oluyorlar forumlarda...
    S400'ü erteleyeceğiz sonra Suriyeden vazgeçeceğiz peşine bi de Kıbrısı verdik mi tamamdır. Şezlongu çeker e5 kenarına seyrederiz. Bizde sana bayılıyok BORABEYAĞABEY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    S400'ü erteleyeceğiz sonra Suriyeden vazgeçeceğiz peşine bi de Kıbrısı verdik mi tamamdır. Şezlongu çeker e5 kenarına seyrederiz. Bizde sana bayılıyok BORABEYAĞABEY
    Bu bir kişisel konu değil SN sko...

Yıllar önce ben çaylak bir üye iken, hissenet yöneticilerine çağrıda bulunmuş, Türkçe dışında lakap (nick de deniyor ) , isim alınmamasını (verilmemesini) önermiştim.

Kulakları çınlasın Red Kit de bu önerimi temel alarak, üyelere bir kampanya açmış ve isteyenlerin gavurca lakaplarını Türkçe yenisi ile değiştirebileceklerini duyurmuştu.

Ayhan, Reha Beyler hatırlar. Baya katılım olmuştu.

Ben yönetici olsam, üye kabulünde Türkçe olmayan isim ve lakapları kabul etmem.

Ayrıca, nasıl ki din ve futbol temaları imza kullanımı yasak, Türkçe olmayan imzaları da yasaklarım.

Türkçe böyle korunur...

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu bir kişisel konu değil SN sko...

Yıllar önce ben çaylak bir üye iken, hissenet yöneticilerine çağrıda bulunmuş, Türkçe dışında lakap (nick de deniyor ) , isim alınmamasını (verilmemesini) önermiştim.

Kulakları çınlasın Red Kit de bu önerimi temel alarak, üyelere bir kampanya açmış ve isteyenlerin gavurca lakaplarını Türkçe yenisi ile değiştirebileceklerini duyurmuştu.

Ayhan, Reha Beyler hatırlar. Baya katılım olmuştu.

Ben yönetici olsam, üye kabulünde Türkçe olmayan isim ve lakapları kabul etmem.

Ayrıca, nasıl ki din ve futbol temaları imza kullanımı yasak, Türkçe olmayan imzaları da yasaklarım.

Türkçe böyle korunur...
    Kime göre doğru, kime göre yanlış, kişiye göre değişir. Evrensel olmuş bir dili gavurca olarak görmek acayipliğin kendisi ama uzatmanın anlamı yok. Çünkü kişinin kendi görüşü kendisinden başkasını bağlamaz.
    Belki bu konu da "samimisin" bilemem ama insanların davranışlarına karşı değişik önyargı kuralların var ve bunları yazarakta gösteriyorsun. Bu da kişisel olmaktan olayı çıkartıyor.
    Dediğim gibi uzatmak istemiyorum. İnsanlarla olur/olmaz tartışmaya giremeyi seven biri değilim.
    Nadirdir. Selametle..

6.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    ...... Evrensel olmuş bir dili gavurca olarak görmek acayipliğin kendisi ama uzatmanın anlamı yok....
    Evrensel olmuş gavurca dilini hepimiz öğrenmeye çalışıyoruz çocuklarımızın da öğrenmesini istiyoruz orada sorun yok, sorunumuz Türkçe yazarken araya gavurca bulaştırıp dili kirletmek...

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Evrensel olmuş gavurca dilini hepimiz öğrenmeye çalışıyoruz çocuklarımızın da öğrenmesini istiyoruz orada sorun yok, sorunumuz Türkçe yazarken araya gavurca bulaştırıp dili kirletmek...
    Konumuzun onunla pek ilgisi yoktu ama "Nick" ya da gavurca "imza" ama dediğine katılıyorum. Eğer sonradan ülkeye yerlemiş ya da başka bir yerde yetişmiş değil de, dile hakimse kişi yapılmaması gereken bir şeydir.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,461
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Plaza Türkçesi deniyor buna
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •