Sayfa 926/946 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Arkadalar tünelin ucundaki ışığı göreniniz yok mu. Ben de o ışığı görüyorum siz güneş gözlüğümü takıyorsunuz?

2.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    çok komik
    bence beni kimlerin taktığı veya takmadığı önemli değil önemli olan ülkenin geleceği çalınmış anlayan yok..
    venezuela da estetikli güzel ile türkiyede estetikli güzelleri bile karşılaştırsak şunu anlarız birileri bizi FENA kazıklıyor:
    venezuela da süper model bir hatunla 1 gece geçirmek istedğinde ne ödersin aynı hatunun TR deki çakması için 1 gece için ne ödersin
    BU fuhuş işinde bile Türklerin CEhaleti ile dünyada sanırım ilk sıradayız..
    yani buradaki fiyat ile TR deki fiyatlar 4-5 misli..
    Azizim size katılıyorum,beni müridiniz yapınız....

3.  Alıntı Originally Posted by tunguska Yazıyı Oku
    Azizim size katılıyorum,beni müridiniz yapınız....
    Ahahhahahha

bol kazançlar...

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    istanbul belediye başkanlığına yarışıp rakibiniz bu twiti atsa ne cevap verirsiniz..?

https://twitter.com/BY/status/1128706920888639488
    Ne desek bilemiyorum valla. Bir de bu adam basbakanlik meclis baskanligi yapti

Vizyon ne kadar onemli bir sey degil mi ama

Merkel: Seçimlerden sonraki gelişmeler Türkiye’yi AB üyeliğine yaklaştırmıyor

Abla da konusmus.

6. Trump ulusal bir acil durum emri yayımlayarak, ABD yapımı dışında telekomünikasyon ekipmanı kullanımını yasakladı.

7. ABD Başkanı Donald Trump, ulusal bir acil durum emri yayımlayarak, ABD yapımı dışında telekomünikasyon ekipmanı kullanımını yasakladı. Çıkartılan ulusal acil durum emrinin Çinli teknoloji şirketi Huawei'yi saf dışı bırakmak için yapıldığı düşünülüyor.
    Trump’ın imzaladığı ulusal acil durum emrine göre, ABD ulusal verilerinin korunmasında risk oluşturabilecek yabancı ülkelere ait telekomüniskasyon araçlarının kullanımı yasaklandı.
    Çıkarılan ulusal acil durum emrinin bir yıldır üzerinde çalışıldığı ve amacının ABD’nin teknolojik altyapısının ve siber ağ güvenliğinin sağlanması olduğu belirtildi.
    AYRINTILAR GELİYOR…

8.  Alıntı Originally Posted by erdixx Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=GOcjAg1M-0U

Sayfa 926/946 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •