Sayfa 66/1040 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

en büyük hayal kırıklığı bence altında
    doalr artmasa perişan edecek yatırımcısını
    bir halt olacağı yok.

2. Sorma başkan hemde çok büyük hayel kırıklığı.
    Bu ortamda en az şuan 1500 dolar olmalıydı.
    Benim ümidim kalmadı bu saatten sonra.

3. Yav ne yapalım o zaman abiler bi akıl verin? Aselsan'da 3'te 1 param gitti (enflasyon ve dolar karşısında erimesini saymıyorum bile) bist yerinde sayıyor, bu seviyeden dolar almak yada faize yatırmak istemiyorum. Tl hergün değer kaybediyor.

Küçük yatırımcı bırak kâra geçmeyi enflasyona karşı en azından ne yapsın?

ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Altında yukarı sert bi kırılma olacak ama 1 senedir bekliyorum hala patinaj yapıyor. Arsa yatırımından zormuş bu altın yatırımı işi. ABD kaynaklı bir savaş çıkmadan veya küresel büyük bir kriz çıkmadan çıkmaz bu ben bunu anladım.

Çin elinde ki trilyon dolarlık ABD tahvillerini satıp altın alırsa gider tabi.

5. Ben çok memnunum ALTIN dan. 5 senedir her ay düzenli yüklü alım yaptım. Yaptığım en akıllıca hareket bu.

Ayrıca külçe gümüş te her ay aldım. Ondan da çok memnunum.

Hatta külçe platin bile aldım bir seferinde yurtdışından. Ondan da memnunum.

ALTIN GÜMÜŞ PLATİN rallisi hiç kimsenin beklemediği bir anda aniden başlar. Uzun süre yıllar boyu yataya sarar kendini unutturur. Sonra aniden hatırlatır. Herkesi ezer geçer.

2020 ye kadar sarkıtabilirler küresel krizi. Yapacağınız son şey ALTIN GÜMÜŞ PLATİN varsa bunları satmak olsun. Kefenlik olarak dursun sakın ama sakın satmayın!

Dolar EURO STERLIN benim gözümde KENEF parasıdır. Sınırsız sayıda para basılmıştır. ABD askeri gücünü ÇİN e kaptırıyor. Dolara aşırı güvenmeyin. Doların gücü ABD nin askeri gücünden geliyor. Ya artık en güçlü değilse!!! Dolar rezerv para olamaz o andan itibaren.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    en büyük hayal kırıklığı bence altında
    doalr artmasa perişan edecek yatırımcısını

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben çok memnunum ALTIN dan. 5 senedir her ay düzenli yüklü alım yaptım. Yaptığım en akıllıca hareket bu.

ALTIN GÜMÜŞ PLATİN rallisi hiç kimsenin beklemediği bir anda aniden başlar. Uzun süre yıllar boyu yataya sarar kendini unutturur. Sonra aniden hatırlatır. Herkesi ezer geçer.

2020 ye kadar sarkıtabilirler küresel krizi. Yapacağınız son şey ALTIN GÜMÜŞ PLATİN varsa bunları satmak olsun. Kefenlik olarak dursun sakın ama sakın satmayın!

Dolar EURO STERLIN benim gözümde KENEF parasıdır. Sınırsız sayıda para basılmıştır. ABD askeri gücünü ÇİN e kaptırıyor. Dolara aşırı güvenmeyin. Doların gücü ABD nin askeri gücünden geliyor. Ya artık en güçlü değilse!!! Dolar rezerv para olamaz o andan itibaren.
    Grammı alıyorsunuz, ons'mu?

7. Geçen sene yatırım yaptım gram altına çok önceleri altmışlığımda var. Onsunu 900 dolardan alıp 1900 dolardan vermiştim 8 yıl kadar önce. Gram altına yatırım yaparken hedefim ve beklentim şuydu. Dolar yıllık %30 artar ons altında %20 artar böylelikle 1 yılda TL bazında %50 kazanç elde etmiş olurum gram altından. Dolarda geçen seneden beri hesabım tuttu ama ons adeta olduğu yerde patinaj çekiyor. Yıllık kazancımız TL bazında %30 lar civarında. Dolar bazında 0 yani.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben çok memnunum ALTIN dan. 5 senedir her ay düzenli yüklü alım yaptım. Yaptığım en akıllıca hareket bu.

Sayfa 66/1040 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •