Sayfa 355/615 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. 3 ihtimal var, bunlardan ilki topladıkları kağıtlarla spekülasyon yapıp kısa günün karı ayağına millete kitleyip çekip gideceklerdi ancak SPK'da etkin olan karşı bir grup ya da HLGYO'nun kendisi ya da Recep Tayyip Erdoğan'a kadar sıralı Devlet yetkilileri durumun farkına vardı napıyonuz lan deyip ağzının ortasına yumruğu geçirdi bunlara, lotlara da çöktü. Bir diğer ihtimal HLGYO ya da Recep Tayyip Erdoğan'a kadar sıralı Devlet yetkililerinden birileri projeye bir ortak buldu, piyasadaki hisseleri toparlamak için böyle bir grubu görevlendirdi. Son olarak, bu grup (Asunim) bizzat kendi çabalarıyla projeyle ilgili ballı kaymaklı bir yabancı ortak buldu, piyasadan 1-1,5 TL ye mal edeceği bu hisseleri onlara (defter değerinden verse 2.70 TL, ki asla 5 TL den aşağı vermezler) çakıp köşeyi dönmece.

İlk aklıma gelenler bunlar. An itibariyle Asunim neredeyse % 10 luk paya ulaştı. Şaka değil...

2. Hocam bu projeye vkgyo da ortak niye onda hareketlilik yok biraz fazla kafa karışıklığı fazla farazilere girmediniz mi

3. Hocam haklısınız da, ne kadar pislik varsa burada dönüyor af edersiniz. Adamların bloke edilen, alıp sattıkları, MKK'da haşır neşir oldukları hisse HLGYO. Sizinki de gayet güzel bir soru: Neden VKGYO'da bu tür hareketlilik yok ?

Keşke bilsek.

4. Bende yazılanları okuyunca, şirketin döviz vb fon kaynağı elde etmek için ya şirketten yabancıya yüklü miktarda hisse satacaklar, yada mülk satacaklar diye yorumluyorum.

Oyun içinde oyun var. 60 güne kalmaz kokusu çıkar.

Katarlılar veya bir başka yabancıda müşteri olabilir.

Eğer böyle bir durum varsa Galip üstat bunu niye gözden kaçırdı.

Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    3 ihtimal var, bunlardan ilki topladıkları kağıtlarla spekülasyon yapıp kısa günün karı ayağına millete kitleyip çekip gideceklerdi ancak SPK'da etkin olan karşı bir grup ya da HLGYO'nun kendisi ya da Recep Tayyip Erdoğan'a kadar sıralı Devlet yetkilileri durumun farkına vardı napıyonuz lan deyip ağzının ortasına yumruğu geçirdi bunlara, lotlara da çöktü. Bir diğer ihtimal HLGYO ya da Recep Tayyip Erdoğan'a kadar sıralı Devlet yetkililerinden birileri projeye bir ortak buldu, piyasadaki hisseleri toparlamak için böyle bir grubu görevlendirdi. Son olarak, bu grup (Asunim) bizzat kendi çabalarıyla projeyle ilgili ballı kaymaklı bir yabancı ortak buldu, piyasadan 1-1,5 TL ye mal edeceği bu hisseleri onlara (defter değerinden verse 2.70 TL, ki asla 5 TL den aşağı vermezler) çakıp köşeyi dönmece.

İlk aklıma gelenler bunlar. An itibariyle Asunim neredeyse % 10 luk paya ulaştı. Şaka değil...
    Bu yazıyı okuyunca Alice Harikalar Diyarında daha bir mantıklı geldi bana.

6.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    Bende yazılanları okuyunca, şirketin döviz vb fon kaynağı elde etmek için ya şirketten yabancıya yüklü miktarda hisse satacaklar, yada mülk satacaklar diye yorumluyorum.

Oyun içinde oyun var. 60 güne kalmaz kokusu çıkar.

Katarlılar veya bir başka yabancıda müşteri olabilir.

Eğer böyle bir durum varsa Galip üstat bunu niye gözden kaçırdı.
    Boyle bir durumda hisee geri gelmez.Boyle bir haberdd herkes lot toplar.Basamazlar kagidi aşagiya.Bu kagidi yukselten grup simdide asagiya basiyor.Mantik şu.Ben kagidi yukssltmek icin yukariya tasimisim.Sen ise bana ceza veriyorsun.Benim yukselttigim para harcadigim kagidin kaymagini baskasina yedireceksin.Sen olsan naparsin.Nasil cikarttiyssn ayni sekildd asagiya da basarsin.Peki o kadar lotu alan kim yine kendileri ama baska hesaplar adina aliyorlar ;)Bu isler boyledir yukselten kisi kaymagini yer.Adamda daha dunya lot var.Bunlari mutlaka cakacaktir.Ama ckaacagi yer burasi degil.6 ay sonra elinde ki tum lotlari virmanlayarak farkli hesaplardan bu sefer islem yaparak hisseyi yukari tasiyacaktir.En yuksek seviyeddn vermek isteyecektir.Zararlari ne oldu hisseyi bunlara tasittirdilar.Karlari ne oldu ? Stoplossalrin hepsini patlattilar irili ufakli zararina hisse satanlarin hepsini aldilar.

7. Bunlarin acelecd hergun hisseye donusme basvurusunda bulunma sebepleri bu.Daha fazla lotla daha fazla asagiya basarsiniz hisseyi.Gidisat dahada basacaklari yonunde.Ama telaslanmayin alabildiginiz kadar alin buralardan.6 ay bekliyeceksiniz ama.0.50 -0.60 lardan alabildiginiz kadar lot alin.6 ay sonra hisseyi yukseltmeye basladiklarinda onlarla bilikte çakın...

8. Asunamin grup etkili bir gruptur.Karsina cikacak oyle tasakli bir grup yok.Bundan dolayi rahatca hisseyi basiyorlar.Ky de dusen hisseyi oyle saldirarak almaz.Rahatlar yani adamlar...0.50-0.60 a geldigi an ben heybeyi full doldururum

Sayfa 355/615 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •