Sayfa 77/196 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 609 - 616 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1. karın beklenenden düşük gelmesi speğe yaradı,bir ay uğraşsa alamayacağı malı bir işlemde aldı,ama isteyince nasıl da tahtasına sahip çıkıyor adamlar

2.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    demek ki firmada çok yüksek K.K.E.G mevcut. o yüzden vergi karşılığı yüksektir.
    .sn paradox;

.K.K.E.G....ne demek inanın çözemediğim için sordum...teşekkürler

Alıntı Originally Posted by Dow16 Yazıyı Oku
    .sn paradox;

.K.K.E.G....ne demek inanın çözemediğim için sordum...teşekkürler
    Kanunen Kabul Edilemeyen Giderler. Vergi karşılığı hesaplanırken bunlar Matraha ilave edilir. Vergi hesaplama tablosunu paylaşma zorunluluğu yok. o yüzden göremeyiz detayını.

4. Sabahtan 1.27 den 200 bin lot alış yapıp tahtaya tutan oglende 11 bin lot la 1.17 gösterdi akşam kapanışta 5 bin lotla tabana bağlar çok iyi spekmis 2 ayda yaptığı yükselişi 1 günde geri aldı

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.

5. Ben size diyorum.bu spek denen kişilerde zerre kadar akıl yok. Sadece paraları var. Nasıl oluyor da o paraları batırmıyorlar hayret.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu hisse için en kötü senaryo ; hisseyi toplayan gedik patrona çalışıyorsa % 97 yi sağlamış olabilirler.

7. O yüzden son 1 aylık ortalama çok önemli. Aşağı satışlar karşılanmaz ise basar da basar.buna fırsat vermemiz lazım

8. 1 Ocak - 30 Nisan ortalama agirlikli fiyat nedir B grubu hisse olma sansina gore hesap yontemiyle ? Birde bu sabah hangi araci kurum o kadar alim yapti ? Satan hangi araci kurumdu ?

Sayfa 77/196 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •