Sayfa 245/639 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Şu Doruk alıcılar-satıcılara ne diyormuşsun?

Bariz muvazaa değilmi?
    bence de var ama kayıtları görmek lazım..diğer ticari alacaklardan alacaklara almalırı muvaza var gibi ama inceleme elemanı kaçırmaz bunu, denetim firması hiç girmemiş o topa oda ilginç..hiç birşey anlaşılamıyor tam olarak bu beyanlardan, en azından şimdilik, biraz beyin firtınası yapmak lazım.. ama faiz 18 milyon hesaplamışlır gibi ..niye alıcılara almışlar, gelir tahakuklanı 26 milyon nerden kaynaklanıyor, anlaşılamıyorr

2. Ustalar bu hareketi neye yorumluyorsunuz?

Spek burada ne yapmaya çalışıyor???

Spek yine diyorum biraz zekice hareket etse dün açıklanan bilançoya kullanabilirdi. Bu hissede beklenti var yeni gelişmeler olacak madem bir ilgi vardı istese 55 _ 60 a kadar taşır oradan haber düşene kadar hergün iki üç kademe düşüre düşüre 35 _ 40 arasına getirir ilk haberde de tavana kitler ilk direnci döndüğü yer yapardı hem doldur boşalt ile maliyet düşürür hem cebine para sokardı. 15 yıllık borsaciyim bu kadar sade bu kadar sabırlı spek görmedim. Mutlaka onunda planı var ama şu an için ters sürpriz bir hareketine şahit olmadım.

3.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    bence de var ama kayıtları görmek lazım..diğer ticari alacaklardan alacaklara almalırı muvaza var gibi ama inceleme elemanı kaçırmaz bunu, denetim firması hiç girmemiş o topa oda ilginç..hiç birşey anlaşılamıyor tam olarak bu beyanlardan, en azından şimdilik, biraz beyin firtınası yapmak lazım
    Biz gördük vallaha.Doruk satıcılara yazmış 184 milyonu.Denkleştirmek için alıcılarada 184 milyon yazmış

4. Resmi olarak kanıtlayabiliyoruz.Para Dorukta değil.Kesinlikle değil.

5. uzun vadeli kedileri bu sene mi 90 milyon artı yapılandırmayı bu senemi yaptılar

6.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    çok doğru bir karar olur kanaatindeyim
    Meydan senin....

7.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Biz gördük vallaha.Doruk satıcılara yazmış 184 milyonu.Denkleştirmek için alıcılarada 184 milyon yazmış
    alıcıların kaynağı ne karşı hesap alacaklı hesap ne ona bakmak lazım

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Ustalar bu hareketi neye yorumluyorsunuz?

Spek burada ne yapmaya çalışıyor???

Spek yine diyorum biraz zekice hareket etse dün açıklanan bilançoya kullanabilirdi. Bu hissede beklenti var yeni gelişmeler olacak madem bir ilgi vardı istese 55 _ 60 a kadar taşır oradan haber düşene kadar hergün iki üç kademe düşüre düşüre 35 _ 40 arasına getirir ilk haberde de tavana kitler ilk direnci döndüğü yer yapardı hem doldur boşalt ile maliyet düşürür hem cebine para sokardı. 15 yıllık borsaciyim bu kadar sade bu kadar sabırlı spek görmedim. Mutlaka onunda planı var ama şu an için ters sürpriz bir hareketine şahit olmadım.
    Fiyatı belli bir alt-üst bantta tutup toplama.Bandın altına inmesin,daha çok ky akmasın diyor.Bandın üstüne çıkmasın,maliyetim artmasın diyor.

Sayfa 245/639 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •