Sayfa 660/992 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Su okullar olmasa idi maarifi (Milli Egitim Bakanligi) ne guzel idare ederdim diyen bir bakan varmis eskiden, tam da ona benzedi bu..

Syg,
    Aynen öyle

Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    MB kurun çıkmasını istiyor düşmesini değil dolardaki bu ufacık düşüş tamamen petrolün %5 düşmesine ve ons un yükselmesine bağlı ..çıkar geri devlet bile yüksek kur politikası guderken kur dusermi .
    Ben buna katilamiyorum hocam mb kurun yukselmesini istese kamu bankalari dolar satmaz. Normal sartlarda yaz geldi isteyebilir ama istanbul secimi oncesi buna asla musade etmezler diye dusunuyorum

Saygilar
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

3.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    İyi ki aldım diyeni, keşke daha çok alsaydım diyeni çok gördüm de, webster hariç alıp pişman olanı hiç görmedim
    uzun vadeli düşünse o da pişman olmaz da aslında sabırsız olunca olmuyor işte , ben daha önce almadığıma pişmanım ama olsun bundan sonra almaya devam.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Purple hocam dusuyor 🤔🤔🤔
    Gece mb abanirsa 5.90 diyorlar???
    Sırf ortak hareket ettik diye bu olanlar
    Kazanana kadar bekleyeceğim.
    İster bir ay ister üç ay
    Yüksek girdiğim için üzgünüm.
    Ama bilemeyiz neresi yüksek neresi değil.
    Bir yerden yakalamak lazımdı, önümüzdeki günler gösterir yakaladık mı kitlendik m..
    ....

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bana mt telefonda şöyle dedi: İlave primi Enflasyon+%3.75 olarak belirliyoruz ama ilk açılış faiz oranını %24.5 yapıyoruz ve itfa tarihinde hangisi yüksekse (Enflasyon+%3.75 mi %24.5 mu?) o brüt oranı baz alıyoruz dedi.

Bu durumda tebliğdeki tanımı biraz esnetmişler ama sonuçta yine de enflasyona endeksli değişken faiz oluyor. Ama ek olarak alt limit eklemişler. (%24.50) .Maliye buradan şarlar mı onu kestiremedim.
    +3.75 in anlamı, biz faizleri baskı altında tutmayı planlıyoruz, her zaman olduğu gibi enflasyonun altında faiz vereceğiz. Si bu kampanyaya dahil olursanız paranız (TL olarak) reel anlamda değer yitirmez midir?

Bir de acaba bileşikten gelen kaybı mı telafi edecekler diye düşündüm. Ancak 24.5 luk sabit faiz yararlanmadığına göre bunu planlamış olamazlar dedim kendi kendime.

Bu arada 24.5 un günlükteki bileşiği kaça gelir, kimse hiç düşündü mü?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    +3.75 in anlamı, biz faizleri baskı altında tutmayı planlıyoruz, her zaman olduğu gibi enflasyonun altında faiz vereceğiz. Si bu kampanyaya dahil olursanız paranız (TL olarak) reel anlamda değer yitirmez midir?

Bir de acaba bileşikten gelen kaybı mı telafi edecekler diye düşündüm. Ancak 24.5 luk sabit faiz yararlanmadığına göre bunu planlamış olamazlar dedim kendi kendime.

Bu arada 24.5 un günlükteki bileşiği kaça gelir, kimse hiç düşündü mü?
    24.5 bileşiği yaklaşık 28 gibi olur onunda neti 23.8'e gelir. Yaklaşık bir puanlık bir kazanç mevcut olur ;)

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben buna katilamiyorum hocam mb kurun yukselmesini istese kamu bankalari dolar satmaz. Normal sartlarda yaz geldi isteyebilir ama istanbul secimi oncesi buna asla musade etmezler diye dusunuyorum

Saygilar
    Kamu bankaları sattı ama kime sattı belki ihtiyacı olan kurumlara veya şirketlere biz bunu bilemeyiz ...cikmasini istemese swap faizini 25.5 dan 24 e indirir mi ? İndiri di ve 6 liradan 6.15 e gitti...daha geçen ay doları çıkmasını istemiyor du yabancı TL bulmasin doviz almasın diye swap faizi 1000 lere gitmedi? Çıkmasını istemese yine aynı şeyi yapar faizinin indirmez...bakan bile söylüyor cari fazla verilecek diyor cari fazla nasıl verilir ??ihracat patlayarak eee bizde ihracat patlaması var mı yok o zaman ? İthalat iyice dibe çakılarak bunun içinde kurun yüksek kalması yükselmesi lazim ..6 yi 15 gündür dip yapan kur şu ara 6.10 dip yapmakta..her halükarda yükselecek geçen seçimde yüksek kurla girilmez deniyordu 5.15 ti seçime 5.70 le girildi ...unutma kurun yükselmesi secim için de bir bahane dış güçlerr ekonomimize saldırdı r hesabı 3 yıldır seçimlerde yükselen dolar ile bu tema gayet güzel kullanılıyor .

Sayfa 660/992 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •