İleri derecede reflüm vardı. Zayıflayınca ve spor yapınca esamesi kalmadı
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İleri derecede reflüm vardı. Zayıflayınca ve spor yapınca esamesi kalmadı
Erik vb refluden öte gaz yapar.. refluyu yapan cok sebep var. Ozellikle sigara tatli acı yiyecekler
Ucuz iş gücünde Çin'i bile geçtik
Piyasa değeri ortalama 2 milyon kusürlerde bir gayrimenkulü 1.8 M gibi bırakıyorlar .Ortalama 15 bin civarı kira getirisi potansiyeli var ,gelişmekte olan bir bölgede ..
Burayı şu ortamda almak mantıklımı ,beklesemde fiyatı düşürmeyecekler tuzu kuru satıcı biraz..
Değerli yorumlarınız için şimdiden tesekkürler arkadaslar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kira potansiyeline eminmisiniz işyeri sanırım
3000 kira getirisi olan yere 1.5 milyon istiyorlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%1 civarında kira getirisi ile çok iyi. Ancak bir iki işyeri ve bir iki emlagım vardı. Şunu söyleyebilirim. Olası kriz anlarında, meskenlerden kira gelirleri hep patlıyor. Çıkarmak zor, paranı almak zor, vermeyince vermiyor.
Ancak işyeri olunca, kirayı ödemezse dahi malı oluyor, hukuken tahsil edebiliyorsun. Zaten para kazanmıyorsa, durmuyor, kendi çıkıp gidiyor.
Ayrıca mesken amaçlı gayrimenkulun masrafları da çok oluyor, kirayı düzenli almak da zor oluyor.
20 yıldır yaşanmış tecrübelerime dayanarak söylüyorum, kiralama yapmak için yatırım amaçlı ise, işyeri tercih etmekte muazzam yarar var kanımca
Gayrimenkulleri dolar bazında düşünmek gerek. Uzun süredir fiyatlar aynı ama aslında dolar bazında neredeyse %30-40 düştü. Bundan sonra Tl bazında düşmeye devam eder mi ? sanmam.
Aynı şeyler vardı, bahsi geçti diye reflüyü söyledim. Kilo bütün kötülüklerin anası, spor düşmanı. 3 senedir hasta olmadım tü tü bana
Yer İmleri