Ben sadece teknik durumu anlatmaya çalıştım.Bir mantık yürütmedim.Bu satılan mallar kurumların hesap üzerinde spk’ya başvurarak yetki alarak sattıkları mallar.Yani yüzde yüz öyle.Karşı bacakta başka hesaplar var mıdır .Varsa bu hesapla ilişkili kişiler midir Yada müşteri yeni hesap açtırarak kendi malları satılırken başka bir kurumdan kendi adına olmayan bir hesaptan alış yapmışmıdır.Bu konular ile ilgili en ufak bir bilgim yok.Ancak hazırlıksız olduklarını spk’nın bu yasağı vereceği konusundan habersiz olduklarını yaşanan hareketlerden anlamak çok zor değil.Spk çapraz işlemlerin çokluğunda buna müsade etmiyor.Görünürde para var, doğru hisse ancak profesyonelce bir tahta yapış şekli değil gibi gözüküyor.Maalesef her zaman olduğu gibi yine en büyük darbeyi küçük yatırımcı yemiş oldu.Saygılar
 Alıntı Originally Posted by Royalci Yazıyı Oku
Yazdiklarin çok mantikli zaten ky ye kitleyecekken yakalandilar ama iki tane sorum olacak size ...

1-Blok şekilde tek tuşla milyon lotlari alan kim ? Bunlarin icinde 1.50 milyon blok lot satisi dahi vardi.

2-Şu anda zarar ettigi konusunda hem fikirim.Çünku yukseltmek icin dunya lot almak zorunda kaldi.Hisseyi satmak icin basvurdugunda alicilar neden alim gosterdiler 1 lerden? Biraksalardi zaten adam yaniyor hic alim gostermezler 0.50 ye kadar suruklerdi zaten o lotlarla.

Benim sizin yorumunuza istinaden soyle bir fikrim olur.Eger ki krediliyse bu lotlar ve pozisyonu kapstmsya ihtiyaci varsa baska birisiyle anlasmislardir ortalama bir fiyattan.Yani asunaminden anlasarak bu lotlari sen bana sat şu ortalama ile.Yoksa bunun bir aciklamasi yok cunku
Bu lotlar blok olarak alindi hep.Bu alan kiside elinde omurluk yapacak hali yok oda bu lotlari satmak icin alacaktir.Ama kaçtan verecek...