Sayfa 274/1000 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün ülkemizin önünde çok önemli sınamalar var. Terör örgütleriyle diz çöktüremeyenler aynı oyunu ekonomi üzerinden oynuyorlar. Ekonomimizi yaptırım tehditleriyle yıpratmaya çalışıyorlar" diye konuştu.

Beka meselesi ekonomiden önce gelir. S-400 ler haziranda burda bence.
    Hakkımızda var almaya ama aldıktan sonra komada olan ekonomi mevta olacak.

Komaya sokan iktidar olsada fişini sarı kafaya çektirecekler.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Yahu adamlar koalisyon vb. Neyse ne yüzde 52 aldimi aldı ve bu oy oranı başkanlığa yetiyormu yetiyor yani ortada bir sıkıntı yok.
    Dolar 10 TL de olsa hatta 20 TL de olsa bu adamalarin kemik oyu yüzde 50 altına düşmez, Venezüella nasıl maduro maduro diye yüzde 1 milyon enflasyonla orgazm oluyorsa bizdede bir şey olmaz .
    Hani ben ciddi anlamıyorum s400 alınmazmis, yahu sebep ne dolarmi artar yahu artsın adamın umrundami.
    Bu adamların tek derdi kriz yaratıp nemalanmak yahu bu kadar basit.
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Papaz olayı ile S-400 olayının farkı,ilki 2 ayaklı ABD ve Türkiye arasında olaydı ,ikincisi ise 3 ayaklı bir olay,burada Rusya da tahtaravallinin diğer ucunda S400 ü alsan da büyük maliyeti var almasan da.Ama gözüken almaları kesin gibi,nedenini burada yazmayacagim ama dün DW'de satır arasında -dikkatli okuyanlar için- yazıyordu.Peki piyasa bunu niye hala fiyatlamıyor,büyük oyuncular hala pozisyonlarını ayarlayamadılar ondan bence,Tabii kamunun kurlarda ve faizlerde fiyatları suni dengelerde tutmak için büyük çaba göstermesinin de bir etkisi var .Ama gerçek fiyatlamanın yapıldığı piyasalar da var, o da CDS piyasası ,oradaki piyasa gerçek, fiyatların doğal dengesinde oluştuğu ,dışarıdan müdahale edilemeyen bir piyasa. CDS 'lerin 500 ü aşmasindan , nasıl bir dalganın üzerimize geldiğini anlayabiliyoruz.
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Rahip olayı kullanılabilecek son noktaya kadar kullanıldı. Bunun bahanesiyle dolar 5 ve 6 lira arasına yerleştirildi. 3.5 ten kalkan dolar 5.5 ta yerine oturdu . Kimse de bir şey demedi. İstanbulmuş, ne istanbul 'u kardeşim adam 52 aldı.

S- 400 olayı da benzer şekilde kullanılacak.

Gündem oluşturup bir şey hakkında konuşmamızı istiyorlarsa, bilinki asil konuşmamız gereken o konu değildir.
    S400 arayıp da bulamadıkları bir kriz (ve mağduriyet fırsatı), ve katılıyorum millete giren kazık zerre kadar umurlarında değil. Zaten kendi yalaka elit takımı insider olduğu için her türlü volatiliteden nemalanıyor, cepler şişiyor.
    Savunma bakanı hazretleri "Derdest Hulusi" de söylemişti yaptırımlar için önlem alıyorlarmış. Yardım kapmanyası başlatmak da bunun bir parçası olabilir. A.K. Partisi'nden değil de halkın bağrından çıkan bir kampanya (eğer yersen) tam da bugünlerde sözü edilen beka meselesi ekseninde cuk diye oturur. Önümüzdeki günlerde gündemi meşgul etmek için de güzel bir malzeme. Bakalım ne kadar yayılacak göreceğiz.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by murlak Yazıyı Oku
    Sarı kafayla anlaşıldı Rusya satılacak Suriye de. Terörist başı ile diyalog kuruldu kimin köpeği olur kendileri. Suriye de kürt koridoru kurulacak. s400 ileri tarihe ertelenecek. Gelişmeler bu yönde.
    Ben de benzer düşünüyorum ama reyiz bir süre bu gerginliği kendi lehine yani tabanını konsolide etmek ve seçimi garantilemek için bir süre kullanacaktır. Bu arada 2-3 gün sürecek kur şokları da yaşanacaktır diye düşünüyorum.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün ülkemizin önünde çok önemli sınamalar var. Terör örgütleriyle diz çöktüremeyenler aynı oyunu ekonomi üzerinden oynuyorlar. Ekonomimizi yaptırım tehditleriyle yıpratmaya çalışıyorlar" diye konuştu.

Beka meselesi ekonomiden önce gelir. S-400 ler haziranda burda bence.
    Hakkımızda var almaya ama aldıktan sonra komada olan ekonomi mevta olacak.

Komaya sokan iktidar olsada fişini sarı kafaya çektirecekler.
    evet sıva vakti gelmiş kılıf hazır

5. Troll gelmiş gene , ihale canavarı . Sen ne sattın belediyeye USB mi , Dergi mi , Allah ile aldatmanın 10 kolay yolu mu ?

Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    S400 arayıp da bulamadıkları bir kriz (ve mağduriyet fırsatı), ve katılıyorum millete giren kazık zerre kadar umurlarında değil. Zaten kendi yalaka elit takımı insider olduğu için her türlü volatiliteden nemalanıyor, cepler şişiyor.
    Savunma bakanı hazretleri "Derdest Hulusi" de söylemişti yaptırımlar için önlem alıyorlarmış. Yardım kapmanyası başlatmak da bunun bir parçası olabilir. A.K. Partisi'nden değil de halkın bağrından çıkan bir kampanya (eğer yersen) tam da bugünlerde sözü edilen beka meselesi ekseninde cuk diye oturur. Önümüzdeki günlerde gündemi meşgul etmek için de güzel bir malzeme. Bakalım ne kadar yayılacak göreceğiz.
    İktidar bu konularla istanbuldan oy alamaz. Nasıl alır. Erken terhisle, bankadan bedelli , eyt , suriyeliler göndererek oy alır.
    Büyükşehir seçmenine öncelikle para, iş , aş gerekir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. 3.5 dan 7 tl ye dolar yükselince dış güçler

5 tl ye inince Berat Demir yumruk

6.1 e çıkınca dış güçler

Hüloggggg

8. ya bu işler bu kadar kolay olsa bu devleti herkes yönetir.Siyasal islam seçim kazansa da dikiş tutmaz kazanmasa da. Ee s400 krizi bitince ne olacak mes 400 ler mi başlayacak.5-10 milyon işsize beka beka diye mi bağıracaksın. Ya da borclarını ödeyemeyen özel şirketler, bankacılık sistemini iyice riske sokarsa atm lerde beka mı dağıtacaksın. Her şeyin deliliğin bile doğal sınırları vardır.İşid de sonsuza kadar yaşayacağını iddia ederek halifelik ilan etmişti.Ee sonra?

Sayfa 274/1000 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •