-
Cümleleri yalın şekilde cımbızlayınca aynı şeyleri ifade ediyor gibi algılanabilir. Biri referandum aşamasında B.çekmecede yapılan yeni sisteme destek anlamında bizde İstanbul belediyesi için tek karar verici olalım söylemi. Bu söylem referandum sonrası yapılsa kelle götürür gene götürdü ya. Amacı yeni sitemin çok işler yapacağı takılmadan etmeden. Bizde çok iş yaptık dahasını yapmak istiyoruz anlamında. Cımbızın etrafında da buna yakın sözler vardı.
Diğeri ise seçimlere yönelik değişim beklentisi içinde olanların ne demek istediğini açıklıyor. Aynı şeyi söyleyen cümleler o kadar farklı şeyler söylüyor ki. Bunları farklı yapan zamanlama, tarafsız bakarsan kimin söylediği de önemli değil. Devlet işi bayrak teslimi gibidir. Bu proje benim onun ben bitirdim sen bitirdin derdi olmamalı. Hizmet için ,doğruyu yapmak için kimin olduğu önemli diye bir derdimiz varsa (bu tuttuğun takımın şampiyon olması isteği gibidir.) konuşulan herşey boş olur. Tutmaya devam edersiniz.
Her takımın amacı başkadır kimi şampiyonluğa oynama kimi ligde kalma kimi mümkün en iyi sırada bitirme vs vs.
Hepsi bu ülkenin takımları bu ülkede bizim. Hep ligden şampiyon çıkıyor sonuçta. Tüm kupaları sırtlamak anca hakedene bununda yolu futbolda maç sonuçları demokraside ise seçim. Sonuç olarak beklenti cümlelere ancak tuttuğun takımın şampiyonluk sloganına siğar. Yaşayıp göreceğiz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri