Aslýnda bu iþin iyi tarafý da var, kimbilir kaç kiþi aklýnda hayalinde yokken borsayý takip edecek bu vesileyle, yeni yatýrýmcýlar yetiþiyor.
Malesef o þekilde olmayacak sn.myfinans. Þu an forumdaki birçok kullanýcý bile yatýrým fonlarý hakkýnda bilgi sahibi deðilken ki burasý biraz daha bilgi sahibi olanlarýn ve olmak isteyenlerin buluþtuðu bir yer. BES hesabý olanlarýn sizce ne kadarý bilgi sahibidir.
Malesef o þekilde olmayacak sn.myfinans. Þu an forumdaki birçok kullanýcý bile yatýrým fonlarý hakkýnda bilgi sahibi deðilken ki burasý biraz daha bilgi sahibi olanlarýn ve olmak isteyenlerin buluþtuðu bir yer. BES hesabý olanlarýn sizce ne kadarý bilgi sahibidir.
Espri olsun diye demiþtim zaten.
Bilgi sahibi olanlar %10 falandýr diyesim geliyorda, yok ya o kadar da deðil daha fazladýr diyorum.
Millet hala %18, %19'la mevduat baðlýyor nerdeyse.Borsayý nasýl takip etsin.
Tabiki size deðil Sn.Webster. Kiþiye özel bir gönderme deðil benim söylemek istediðim genel bir tespit. Benimde fonlar hakkýnda uzmaným veya herþeyi bilirim gibi iddiam yok. Sadece bildiklerimi paylaþýyorum. Yanlýþým da olabilir.
Yer Ýmleri