Sayfa 32/313 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 249 - 256 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Tuvalet kağıdı gibi yorumlar yapan arkadaşları önden alalım...???Bir yorum lütfen!
    Fikrim aynen devam ediyor..yarın yükselir.diğer gün çakarlar..ha ben şunuda söyledim.15 senedir yatıyor 7-8 lira olsada fikrim aynı dedim t. kağıdı bu..ne yani 2 trilyon kar etti diye 15 mi olacak sanıyorsun..sen cidden komiksin yaaa....ve farkına varmana sevindim gerçekten bazen susmak iyidir..sende dene bence

2. [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Hayırlı olsun topik boş kalmaz hiç artık sayın cezve zaten 3 sene daha burda ))

Arkadaşlar hayırlı akşamlar...gelen bilanço bu hissede olanlara hayırlı olsun...uzun zamandır açıkladığı en iyi bilanço diyebilirim...İnşaallah sürdürebilir...1 ya da 2 bilanço daha devam ettirebilirse adından çok söz ettirecektir...bilançoda ciroda artış yok...peki bu kar artışı nereden geldi...kar marjından...brüt kar marjı %25 lerden %50 ye yükselmiş...demek ki ciroyu da artırabilirse çok daha yüksek karlar açıklayabilecek...başta HBYKCN olmak üzere, bu topiğin vefalı hissedarlarına ( aşağıda nikleri yazılı ) bu bilanço hayırlı olsun...

Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Bilanço hayırlı olsun, 'kar etsin,alırım' diyen kardeşlerimiz...Işık hızında hareket edip - alıverirler gari...Yalnız, ben 2016 Mart'ından bu yana biriktiriyorum.Satacak başka keriz bulsunlar...
    Çelik halat ya iyi kar açıklamıştı

Bu doğan grubunun başına taş düştü sanırım!

6. Akilli olun yarin tavan açar offffffff

7.  Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    Çelik halat ya iyi kar açıklamıştı

Bu doğan grubunun başına taş düştü sanırım!
    Satış maliyetlerindeki belirgin iyileşme kâr'a yansımış.Genel yönetim ve pazarlama giderleri azalmış.Birazda faaliyet dışından gelir eklenince kâr kaçınılmaz olmuş..

8.  Alıntı Originally Posted by UzmanBatirimci Yazıyı Oku
    Bilanço için ön sıralardan yerimizi alalım
    Kemerleri bağlayalım..

Sayfa 32/313 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •