Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
Birde SN. mebes.. USD da sene sonuna doğru 5,25 TL ler görülür ise yükselmesi zordur...

Unutmayınız... İşler düzelir gibi olur olmaz; Vakbn 3,51 TL den sadece 1 ayda 5,69 TL ye gelmişti... Yani Borsa sürekli zarar ettirebilir ama 1 haftda size fazlasını sunabilir..

Bunu USD asla yapamaz... Belki 15 yılda bir.. Onuda gece piyasalarında uyumaz, yakalayabilirseniz.. Yoksa size USD ın hamallığını yaptırırlar...
Sn. Selka ayrıntılı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Gerçekten dolar alıp satım nadiren yaptım. Fakat genelde gram altın daha çok yaptım. Bunda biraz kazandım. Bunuda bankada dolar makasından( alım ile satım farki) daha düşük olduğu için tercih ettim. Hemde sonuçta bir ticaret . Birazda vadeli bekledim . Yalnız borsada fazla başarılı olamadım. Algı oyununu beceremedik. O da banka yatırımcı desteğinin ya yetersizliği yada bilinçli bir şekilde önerilen kağıtların hepsinin iyi pazarlama teknikleri içerdiğini göremedik. Sonuçta hata ve zararlar kişisel. Fakat eğrisi ve finansı iyi olan kağıtlarda biraz kar ettik . Fakat zarar daha yuksek . Özellikle halkbank ta iyi zarar yazdık. Finansı iyi olan GSDHO. gibi döviz bolluğu yaşayan bir kâğıtta bile zararda oturuyoruz . Finans piyasaları daha da derinlemesine bozulmazsa bu kağıtları biraz daha taşıyabilirim. Yoksa kol kes yapacağım. Tekrar teşekkür ederim. Bu arada videolarınızı takip ediyorum ...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi