Sayfa 800/992 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Merhaba. Ing e turuncuda 850k TL için 3 aydır ekstra artı 2 puan alıyordum. Hesapları normalde sıkı takip ederdim ama birkaç gündür bakmıyordum. Bugün kontrol ettiğimde en son 30 Mayıs tarihinde 23.5 ile bağlamış, ertesi gün ise oran 21'e düşmüş. Artı 2 puan uygulaması sadece belli bir dönem için mi? Ing sayfasında 1 yıl hoşgeldin faizi diye belirtilmiş ama artı 2 puan için net birşey yazılmamış. Bilgisi olan var mı acaba?

Usd mevduatımin da aynı şekilde yüzde 2'ye düşmüş oranı.
    Tereddutsuz cevap veriyorum. Siz muhtemelen hesabi bankadan acmissiniz
    Ve malesef sizinki e turuncu degil normal turuncu
    3 ay sonra normale donuyor
    Ve en kotusu e turuncu acamiyorsunuz
    Aynisi bizzat arkadasima oldu. Banka memurunun hatasi yuzunden olmasina ragmen birsey yapmadilar. Ozetle hosgeldini normal turuncudan 3 ay alabiliyorsun ve bunu aldiysan e turuncu acamiyorsun...baska bankata tasi parayi

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tereddutsuz cevap veriyorum. Siz muhtemelen hesabi bankadan acmissiniz
    Ve malesef sizinki e turuncu degil normal turuncu
    3 ay sonra normale donuyor
    Ve en kotusu e turuncu acamiyorsunuz
    Aynisi bizzat arkadasima oldu. Banka memurunun hatasi yuzunden olmasina ragmen birsey yapmadilar. Ozetle hosgeldini normal turuncudan 3 ay alabiliyorsun ve bunu aldiysan e turuncu acamiyorsun...baska bankata tasi parayi
    Maalesef şubeden açtım ve subedeki arkadaşa sorduğumda fark olmadığını söyledi. Internet eft limitlerine kadar bilgi aldım ama kaç ay geçerli olduğunun detayını atlamışım. Neyse HSBC'ye yelken açalım cuma günü. Teşekkürler bilgi için.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Arkadaşlar gecen hafta garantiden bono almistim.ancak soyle bi durum var..bana denilenden fazla oluyor getirisi. Incelerseniz sevinirim.146gunluk.31 mayis-24 ekim ödemesi...Ek 22591
    Doğru sanki
    Görünen nominal tutar brüt getiri. Onun üzerinden %10 kesilecek

Alıntı Originally Posted by ovacikar Yazıyı Oku
    Yurtdisi ATM de kredi kartindan vadesiz hesaba erisim yoktur, kredi kartindan nakit avans cekmis olur.
    En doğru cevabı TEB müşteri temsilcisi verecektir. Banka kartında olduğu gibi nakit çekimleri için vadesiz dolar veya Euro hesabı yurt dışı ana hesap olarak belirlenebiliyor mu diye sorarsınız. Hesabı olanın zaten TEB banka kartı da vardır, kredi kartı hesabından hataen nakit kredi kullanma riskine karşı yurt dışı nakit çekiminde banka kartı daha güvenli görünüyor.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Arkadaşlar gecen hafta garantiden bono almistim.ancak soyle bi durum var..bana denilenden fazla oluyor getirisi. Incelerseniz sevinirim.146gunluk.31 mayis-24 ekim ödemesi...Ek 22591
    Pekte avantajı yokmuş doktor bey brüt %24.25
    Sıkı bir pazarlıkla 24.25 gibi bir oranı daha kısa vadeye de alabilirdiniz bankada

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Pekte avantajı yokmuş doktor bey brüt %24.25
    Sıkı bir pazarlıkla 24.25 gibi bir oranı daha kısa vadeye de alabilirdiniz bankada
    640 bin tl ye
    702 bin tl oluyor.. 146 gun.... hele de bayram sonrasında faizlerde inis olma ihtimali cok yuksek.enflasyon dusuk geldi..

7.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Peki yuji bey.garanti cebe girdiğimde de o tarihte su uyarı var
    Ek 22592
    Doğru ama eksik
    Hesabınıza 702 yatar, sonra gerekli stopajı aynı hesaptan çeker

8.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Peki yuji bey.garanti cebe girdiğimde de o tarihte su uyarı var
    Ek 22592
    Selçuk bey Hesap No görünüyor resimde, resimi düzeltin.

Sayfa 800/992 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •