Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
Ahaha, 60 kuruşu ne zaman gördü ki dönsün.

Esramarka ya falan bakarak sakın işlem yapmayın, tecrübesi ne ki ona bakacaksınız. Düşerken söylenir, çıkarken de böyle satıverir.

Portföyde yükselen hisseyi satmak acemi işidir, son bir yıldır hisse portföyünüzde muhtemelen en yüksek getiri isyat'tadır, böyle hisseyi satmak yerine yükselişlere tepki vermeyen hisseyi satarım ben olsam.

Aşağıdaki grafikte net aktif değeri görülüyor, bu aralar biraz patinaj yaptı, asıl toparlanma net aktif değerindeki toparlanmadan sonra gelir.

Kimseye bana bakarak yatırım yapın demiyorum zaten imzamda bu açık seçik yazılı. Siz neden bu kadar stres yaptınız açıkçası anlayamadım. Düşüncemizi paylaşıyoruz burada. Ben kararlarımı verirken yatırımımı arttırma yolunu seçiyorum, dokuz günlük bayram tatilini hissede geçirmenin bana göre manası yok, size göre olabilir. Siz BIST'i bedava görüyor olabilirsiniz ama bence pahalı. Siz madem çok tecrübelisiniz ve bizi acemi görüyorsunuz paylaşın fikirlerinizi de biz de faydalanalım. Amacınız sadece ortamı provoke etmekse onu bilemem tabi.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com