Sayfa 829/992 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Dolarda galiba dibe 5.70 ile vurup çıktık.Ufak ufak artıyor sanki.
    Böylece gecen yılkinkden sonraki ikinci uzun tatili de 5.70-5.80 civarı kapatmış olacağız.
    Sırada 9 günlük yeni kurban bayramı tatili var.Bakalım onda da 5.80 olacak mı?
    Gene 5.80 civarı olursa 5.80 üçlemesi diyeceğim bu işe.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Yarın bankalar açılır açılmaz ne olacak merak ediyorum
    Yerli bireyseller hücum edecek mi
    5.70den yukarı sıçrayış yaptı

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dolarda galiba dibe 5.70 ile vurup çıktık.Ufak ufak artıyor sanki.
    Böylece gecen yılkinkden sonraki ikinci uzun tatili de 5.70-5.80 civarı kapatmış olacağız.
    Sırada 9 günlük yeni kurban bayramı tatili var.Bakalım onda da 5.80 olacak mı?
    Gene 5.80 civarı olursa 5.80 üçlemesi diyeceğim bu işe.
    9 gun kesinlestimi

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    9 gun kesinlestimi
    Perşembe ve Cuma açıkta kalıyor ama artık adet oldu o iki günü de idari tatil ilan ederler herhalde.Ama şu anda kesin değil tabi.

5. Krizimiz Avrupayı bile olumsuz etkilemiş.
    Yani aslında Türkiyenin krize girmesi Avrupanın da isteyeceği birşey değil.
    https://www.amerikaninsesi.com/a/tur...i/4947880.html

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Acilis bu seviyelerden olursa kimse girmez. Iki sebebi var. Birincisi millet parayi bayram tatilinde harcadi. Ikincisi yani kucuk yatirimci degilde buyuk yatirimci ise bu seviyelerden girmez. Girecek olsa p.tesi 5.65 ten girerdi. Suan herkes 5.50 altina sarkacak diyor ve beklenti o yonde. Ayrica kambiyo vergisi etkili oldu. Makaslar artti. Yani anlik kazanc eskisi kadar kolay degil. Plani kim uyguluyorsa tebrik etmek lazim. 12 si cok kritik. Faiz indirimi cok yuksek olasilik. O zaman bir artis olabilir ama onu da hesaba katmislardir diye dusunuyorum. Tamamen kumara dondu...
    5.70 altında 1 saat filan kaldı o da dün pazartesi 5.85 civarıydı nereyi takip ediyorsunuz siz çözemedim bu seviyelerden yerli öyle bir alır ki yarın ve pazartesi görürsün ,herkes 5.50 bekliyorsa zaten gelmez,binde birlik kambiyo vergisinin zerre etkisi yok,ben yarın sabah 5.80 altında görürsem kesinlikle ppf bozup alacağım dün bankalar açık olsa 5.66 lardan çok yüklü de alırdım,zira 9 gündür düşen bir kur var tepkisi bile 5.90 lara gidecek dolarda yurt dışı ne olursa olsun yukarı yön bekliyorum bu defa zaten 6.20 geçerse 6.80 leri gösterirler.

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    5.70 altında 1 saat filan kaldı o da dün pazartesi 5.85 civarıydı nereyi takip ediyorsunuz siz çözemedim bu seviyelerden yerli öyle bir alır ki yarın ve pazartesi görürsün ,herkes 5.50 bekliyorsa zaten gelmez,binde birlik kambiyo vergisinin zerre etkisi yok,ben yarın sabah 5.80 altında görürsem kesinlikle ppf bozup alacağım dün bankalar açık olsa 5.66 lardan çok yüklü de alırdım,zira 9 gündür düşen bir kur var tepkisi bile 5.90 lara gidecek dolarda yurt dışı ne olursa olsun yukarı yön bekliyorum bu defa zaten 6.20 geçerse 6.80 leri gösterirler.
    Oyle olsa boyle olurdu vs demissiniz ama alacak olan sizin gibi manuel almiyor. Emrini girer alacak olan alirdi. Izleyelim hocam yarinda degil gece tfx aciyor. Gorecegiz ongorulerinizi. Keske dedikleriniz olsa. Bizimde dolarimiz tersten cikip kar ederiz

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Oyle olsa boyle olurdu vs demissiniz ama alacak olan sizin gibi manuel almiyor. Emrini girer alacak olan alirdi. Izleyelim hocam yarinda degil gece tfx aciyor. Gorecegiz ongorulerinizi. Keske dedikleriniz olsa. Bizimde dolarimiz tersten cikip kar ederiz
    TFX Target pazar gecesinden beri açık, istediğimiz gibi alıp satıyoruzBayram tatili falan yok TFX'te.

Sayfa 829/992 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •