Sayfa 836/992 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. ........

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Fil mi anl mi
    Ooo siz ppf dan bahsediyorsunuz. O olmazki
    Alsatci icin ani alis gerekebilir. Siz satis emri verdiniz. Para hesaba gecene kadar alim firsatini kacirdiniz...ppf olmaz yani. ON olmali...

3.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    eşki sözlükte falan , bazen posizyonlar kapatılmıyor gibi bazı hoşnutsuzluklar vardı
    Anormal yüksek kur hareketleri olduğu günlerde yoğunluktan kitleniyor diyorlar ama ben hiç karşılaşmadım.
    Bazen emirleri atlıyormuş ama, ertesi gün MT'yi arayınca yerine getiriyorlarmış, bu da başıma gelmedi henüz.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Anormal yüksek kur hareketleri olduğu günlerde yoğunluktan kitleniyor diyorlar ama ben hiç karşılaşmadım.
    Bazen emirleri atlıyormuş ama, ertesi gün MT'yi arayınca yerine getiriyorlarmış, bu da başıma gelmedi henüz.
    Sadece Tfx degil ustad. volatilite coksa her bankada ayni sikayetler ortaya cikiyor...benim de basima gelmedi ama ing icinde bir suru sikayet okudum...

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hayir hocam dxy gecen hafta costugu zaman da dolar dusuyordu. Fed in faiz indirimi vs de piyasaya etki etmemisti. Acip bakabilirsiniz. Bence mb b planina gecti ve her ne yapiyorlarsa islerini iyi yapiyorlar...
    MB tabiki yönlendiriyor yaptığı satışlarla, hatta sadece MB değil kamu bankaları da satış yapıyorlar.
    DXY düşüklüğü, FED faiz indirim beklentisi de eklenince böyle büyük bir düşüş oldu.
    Keşke burada stabil kalabilse.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ooo siz ppf dan bahsediyorsunuz. O olmazki
    Alsatci icin ani alis gerekebilir. Siz satis emri verdiniz. Para hesaba gecene kadar alim firsatini kacirdiniz...ppf olmaz yani. ON olmali...
    23.5 gecelik acarsiniz ustam
    Ben yıllardır aynı şubede olduğumdan ve 0.5 puan küçük farklarla kurum degistirmedigim için MT kendisi hergun yenilerdi..hala da açar günlük hesabı ben gerekirse kapatırım

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    23.5 gecelik acarsiniz ustam
    Ben yıllardır aynı şubede olduğumdan ve 0.5 puan küçük farklarla kurum degistirmedigim için MT kendisi hergun yenilerdi..hala da açar günlük hesabı ben gerekirse kapatırım
    Baktim simdi modern hesap diye bir hesap turleri var ama tepe limit dusuk 250 k
    Sizin ki ustunde mi? Eger 24 ON verirlerse ben de gecerim

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    ........
    ilk grafik yanlis

issizlik orani dustukce odenmeyen borclar azalir ama grafikte yukselmis gozukuyor

Sayfa 836/992 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •