Ooo siz ppf dan bahsediyorsunuz. O olmazki
Alsatci icin ani alis gerekebilir. Siz satis emri verdiniz. Para hesaba gecene kadar alim firsatini kacirdiniz...ppf olmaz yani. ON olmali...
eşki sözlükte falan , bazen posizyonlar kapatılmıyor gibi bazı hoşnutsuzluklar vardı
Anormal yüksek kur hareketleri olduğu günlerde yoğunluktan kitleniyor diyorlar ama ben hiç karşılaşmadım.
Bazen emirleri atlıyormuş ama, ertesi gün MT'yi arayınca yerine getiriyorlarmış, bu da başıma gelmedi henüz.
Anormal yüksek kur hareketleri olduğu günlerde yoğunluktan kitleniyor diyorlar ama ben hiç karşılaşmadım.
Bazen emirleri atlıyormuş ama, ertesi gün MT'yi arayınca yerine getiriyorlarmış, bu da başıma gelmedi henüz.
Sadece Tfx degil ustad. volatilite coksa her bankada ayni sikayetler ortaya cikiyor...benim de basima gelmedi ama ing icinde bir suru sikayet okudum...
Hayir hocam dxy gecen hafta costugu zaman da dolar dusuyordu. Fed in faiz indirimi vs de piyasaya etki etmemisti. Acip bakabilirsiniz. Bence mb b planina gecti ve her ne yapiyorlarsa islerini iyi yapiyorlar...
MB tabiki yönlendiriyor yaptığı satışlarla, hatta sadece MB değil kamu bankaları da satış yapıyorlar.
DXY düşüklüğü, FED faiz indirim beklentisi de eklenince böyle büyük bir düşüş oldu.
Keşke burada stabil kalabilse.
Ooo siz ppf dan bahsediyorsunuz. O olmazki
Alsatci icin ani alis gerekebilir. Siz satis emri verdiniz. Para hesaba gecene kadar alim firsatini kacirdiniz...ppf olmaz yani. ON olmali...
23.5 gecelik acarsiniz ustam
Ben yıllardır aynı şubede olduğumdan ve 0.5 puan küçük farklarla kurum degistirmedigim için MT kendisi hergun yenilerdi..hala da açar günlük hesabı ben gerekirse kapatırım
23.5 gecelik acarsiniz ustam
Ben yıllardır aynı şubede olduğumdan ve 0.5 puan küçük farklarla kurum degistirmedigim için MT kendisi hergun yenilerdi..hala da açar günlük hesabı ben gerekirse kapatırım
Baktim simdi modern hesap diye bir hesap turleri var ama tepe limit dusuk 250 k
Sizin ki ustunde mi? Eger 24 ON verirlerse ben de gecerim
Yer İmleri