Sayfa 861/992 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,881 - 6,888 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Bence yanlış bilgi veriyorsun webster .Tarla işi sanstır ama arsa işi değildir çünkü imarı vardır ne olacağı belli olan topraktır .Arsa bana göre borsadan sonra en karlı uzun dönem yatırımdır .
    Ev mi işyeri der isen tabikide ticari herzaman ön plandadır .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Geçen bahsettiğiniz ticari yer ne oldu, satıldımı?

2. 18 i gibi tapuya gideceğiz diye anlaştık satıcıyla son dakika bir sorun çıkmaz ise tabi ..Satıcı secim sonrasına kalırsa bu fiyat olmaz dedi .Parayı dolara bağlayacak sanırım acele ettiriyorlar ..

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    18 i gibi tapuya gideceğiz diye anlaştık satıcıyla son dakika bir sorun çıkmaz ise tabi ..Satıcı secim sonrasına kalırsa bu fiyat olmaz dedi .Parayı dolara bağlayacak sanırım acele ettiriyorlar ..

Hayırlı olsun, güzel bir yatırım bence.

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    keşke olsaydı...gırtlağıma kadar fildeyim
    okt ile file böldüm borsa dışı likiti ... biraz da eralınkinden almıştım , geçen ay yerinde saydı , ağırlığı arttıracam eralda ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Pala nedir hocam? Kacirdigimiz bir bolum mu oldu?😲😲😲😣
    ahan da gözlüğü çıkarttım dedi mi işin bitmiş demektir...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu pala meselesi nedir, forumda diğer başlıklarda da bir pala muhabbeti dönüyor, kim bu adam.Bir ben tanımıyorum galiba
    kayser sözenin amca oğlu

7.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    kayser sözenin amca oğlu
    Hayal ürünümü

8.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    okt ile file böldüm borsa dışı likiti ... biraz da eralınkinden almıştım , geçen ay yerinde saydı , ağırlığı arttıracam eralda ...
    eral ne, yerinde saydıysa niye ağırlığı arttırıyorsunuz

Sayfa 861/992 İlkİlk ... 361761811851859860861862863871911961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •