Originally Posted by
Pardaillan
Benim söylediğim şeyi bir çok arkadaştan duydum. Tesadüf olamaz.. Emir hazırlama anında bile çok rastladığımız bir olay.. Sistemin arka planda nasıl çalıştığını bilmiyoruz. Bildiğim bir şey var, robot yazılımları artık hız derdindeler.
Biz platformdan 1 sn de işlem yaparken robot yazılımlara nasıl bir uyarı gidiyor bilmiyoruz.. Gönderdiğimiz emirler sistem-aracı kurum- bist aşamalarını geçerken arada geçen bir saniye çok önemli.. Bilmiyorum hiç dikkatinizi çektimi.. alım ve satım kademelerinde bir boşluk varken bile, o boş işlemde özellikle Merry nin robotları harıl harıl çalışıyor..
bu ne demek data sağlayıcıların içinde diğer kurumlar cirit atıyor demek yahu böyle bir şey mümkün olabilir mi ? böyle bir şey olacak iş mi, bunu nasıl düşünürsünüz ? mesela matriks in sahipleri böyle bir şeye göz yumabilir mi veya onların haberi olmadan olabilir mi , teknoloji buna müsaade etse böyle bir şey gizli kalabilir mi , üç dört emir böyle geçse bi kere anında borsa istanbuldaki emirleri inceleyen borsa istanbuldaki yetkililer yakalar
böyle komplo teorileri ile kafanızı lüzumsuz meşgul etmeyin bilgisayarlarla yapılan elektronik işlemlerde organize piyasalarda böyle bir şey olmaz . Son cümlenize gelince : alım satım kademelerinde boşluk yakaladığımda çoğu zaman o boşlukları merry ve ykb den önce doldurduğum oluyor .... Ne olacak ki ?
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Yer İmleri