Sayfa 30/1024 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 233 - 240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bankalar ya faizi arttirmaya korkuyor yada kredi vermek istemiyor.
    kamu bankası bana %17 yıllık maliyetli TL kredi vermeyi teklif etti,üst limit 100000. istesem şimdi gider çekerim, kredi notumun en tepede oluşuda buna etki etmiş olabilir. bu ucuz parayı dolar 3,0x iken vermiyorlardı, o zaman bu para %21 faizliydi. yani düşünün çarpıklığı. bu şartlarda TL de kalınır mı? valla ben kalmadım, bugün dolarımın bir kısmını daha %3,95 den bağlayıp yatacağım.

2.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    başvurulabiliyor, ben şubeden açtırmıştım
    Forumdaş şubeye gittik, buradan açamıyoruz dediler. Geri döndük.

İng müşterisi olup sonra internetten mi başvurdunuz?

3.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Forumdaş şubeye gittik, buradan açamıyoruz dediler. Geri döndük.

İng müşterisi olup sonra internetten mi başvurdunuz?
    Sn.Ahme ben Eturuncu için telefon şubesini aramıştım 12 yıl önceki bilgiler ellerinde varmış (halbuki ben özellikle herşeyi kapatın diye dilekçe vermiştim) bu bilgilerle direkt hesabı aktif ettiler keşke şubeden çıkmadan telefonu arasaydınız, çünkü ben daha önce bu bankayla çalışırken kendi telefonumdan bankadaki MT ile telefondaki MT yi görüştürmüşlüğüm var yani işlerini bilmiyorlar yada işelerine gelmiyor biraz motivasyon lazım..
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Bir ay önce dolar alan adam an itibariyle %10 zararda. Demek ki herkes coşarken gaza gelmemek lazımmış.

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bankalar ya faizi arttirmaya korkuyor yada kredi vermek istemiyor.
    Bence her ikisi de.

6.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bir ay önce dolar alan adam an itibariyle %10 zararda. Demek ki herkes coşarken gaza gelmemek lazımmış.
    Madem öyle; 5 ay önce alan hala %20 karda, 5 ay önce alıp 1 ay önce satan %30 karda. Demek ki tek taraflı bakmamak lazımmış, 1 ay sonra ne olacağı belli değilken olmuş bitmiş şeyler üzerinden hesap yapmak bu kadar basit ve hızlı...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7. Emekliye banka promosyonunda iki fatura ve kmh zorunluluğu nihayet kalktı. referandum öncesi bir kıyak gibi. Zaten senelerce bir türlü vermedikleri ( aslında işi bilenler özel bankalardan 5 yıldır alıyor ) 300-450 lirayı ancak şimdi verecekler. Köydeki, kasabadaki çok yaşlı insanlar bankaya gidecek 3 yıllık sözleşme imzalayacak felan.... yani yine nerden bakarsak bakalım emeklilerin en az %30 u bu küçük parayı bile alamayacak.

İşte bu nedenle yemeyip, içmeyip artırdığımız üç- beş liramızı da kaptırmamak için mevduatta en iyi faizi kolluyoruz. Bizim danışmanlarımız yok ki , ancak buralardan okuyarak bir şeyler öğrenebiliyoruz. Bu kapsamda İHTİYAR 'a yardımcı olunuz ve en yüksek oran veren bankayı yazınız.

8. bu hisse.net sitesine bir şeyler oluyor. İşlem yaparken bir sürü başka yabancı site açılıyor ve '' güvenli değil '' kodu beliriyor. Virüs tarama anında bu siteyi kapatıyor. Sizlerde de oluyor mu ?

Sayfa 30/1024 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •