Teknik olarak 5,87 uzerinde kalicilik saglamadikca bir hareket beklemiyorum dolardan.
Teknik olarak 5,87 uzerinde kalicilik saglamadikca bir hareket beklemiyorum dolardan.
Dth dolarini haciliyorlar yine
Anlamak istiyorum,
yani ABD tehdidine karşı öneriniz nedir?
"S400 alan dokunulmaz oluyor" diye bir şey yok yalnızca direneceğini karşı tarafa bildirmiş oluyor..
Yurt savunmasını düşünmüyorsak boşyere silahlara para ödememek orduyu terhis etmek doğrusu değil midir?
Bu durumda meclise falan da gerek yok ABD Genel vali göndersin masraflar daha da azalır..
1919-22 tarihlerinde Batının emellerine yayan yapıldak durumda karşı çıktık ve kazandık bu zaferimiz Çin Hindistan Küba Vietnam Arab ülkeleri dahil bir çok 3. dünya ülkesine ilham verdi.. Şimdi bu ahlaksızlığa boyun eğerek kendi geçmişimize ihanet mi edelim?
6.05 maliyetli dolarım var , fırsat maliyetini %25 tl faizi olarak hesap yapıyor sürekli maliyet bindiriyorumSizce bizim dolar yakalar mı bunu ?
Yonetim degisikligi. Bitmez. S400 gider, halkbank gelir, İran cikar, dogu akdeniz siraya girer. Bunu en azindan sizin gormenizi beklerdim. Guc icin icte dista her algiyi mubah goren bir anlayis ile olmaz. Beka vardi kayboldu 31 Mart oncesi. Beka lafinin mucidi de kayboldu. Nerede sahi.
Yer İmleri