Sayfa 667/1000 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Çin ve Rusya altın alımına tam gaz devam ediyor.
    Daha fazlasını almak için baskı devam ediliyor diye düşünüyorum.

https://www.borsagundem.com/haber/ci...on-ons/1413189

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yonetim degisikligi. Bitmez. S400 gider, halkbank gelir, İran cikar, dogu akdeniz siraya girer. Bunu en azindan sizin gormenizi beklerdim. Guc icin icte dista her algiyi mubah goren bir anlayis ile olmaz. Beka vardi kayboldu 31 Mart oncesi. Beka lafinin mucidi de kayboldu. Nerede sahi.
    Gelirsen HDP oyu alamayız diye uzak tutuyorlarmış. Gıkını çıkarmadan oturuyor hazret.

Borsadan dövize 5.78-5.85 aralığında geçiş yapmasını beklerim babalardan. Eğer yapmazlarsa da seçim de anormal derecede usulsüzlük.

3.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    5.8190 altında agresif ( yüksek montan ) kısa vadeli short açarım ( eğer haber akışında bir değşiklik olmaz ise ) .
    all systems go ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    ..Yonetim degisikligi..
    Akape ne isterse ben tam tersini isterim diye bir siyaset olmaz, bu saçmalıkdır..
    O zaman Akape seni kukla gibi oynatır ne istiyorsa tersini söyler..
    Akape Kürdistan'a evet derse sen hayır diyeceksin hayır derse evet diyeceksin!
    Akape S400'e evet derse sen hayır diyeceksin hayır derse evet diyeceksin!
    Burada Mülkün sahibi olan sensin.
    Akape sonuçta senin işleri adına idare etsin diye tuttuğun bir vekilindir kahyandır.. Kahya beceriksiz çıktı yağmaya açık hale getirdi diye mülkünün kaderini kahyaya terkedip vaz mı geçeceksin?

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Çin ve Rusya altın alımına tam gaz devam ediyor.
    Daha fazlasını almak için baskı devam ediliyor diye düşünüyorum.

https://www.borsagundem.com/haber/ci...on-ons/1413189
    Kendi çapımda ben de ufaktan destek veriyorum altın alımına. [emoji23]

6.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Akape ne isterse ben tam tersini isterim diye bir siyaset olmaz, bu saçmalıkdır..
    O zaman Akape seni kukla gibi oynatır ne istiyorsa tersini söyler..
    Akape Kürdistan'a evet derse sen hayır diyeceksin hayır derse evet diyeceksin!
    Akape S400'e evet derse sen hayır diyeceksin hayır derse evet diyeceksin!
    Burada Mülkün sahibi olan sensin.
    Akape sonuçta senin işleri adına idare etsin diye tuttuğun bir vekilindir kahyandır.. Kahya beceriksiz çıktı yağmaya açık hale getirdi diye mülkünün kaderini kahyaya terkedip vaz mı geçeceksin?
    Aynen öyle ama maalesef akape çoban biz sürü gibi olduk, egemenlik milletin lafı kandırmacadan ibaret. Başa gecen beka meka deyip alayimizi....
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    all systems go ...
    Tamam seçime kadar fazla bir beklenti yok ama alınan riske değmez.

8. Once icerde teror orgutu hasabiyle olusan ranti yiyenleri kulagindan tutup miktiredip atmadikca zinhar bitmez bu teror. Koy gitsin abd destegini.

Lice nerenin topragi. Afganistan degil herhalde. Her yil sadece Lice-Kulp-Genc ucgeninde ekilen esrarin piyasa degeri +100 lira. Kim yiyor bu parayi.

K. İraktan kacak getirilen hayvanlari Hakkarinin bir ilcesinde kupeleyip alip satan zincir marketler kimler.

20+ ilde kacak akaryakit isiyle hangi siyasetciler, tarikatlar, muteahhitler ugrasiyor.

Bak esk Okk mensubu da varmis forumda. Gormus etmistir. Anlatir.

Sayfa 667/1000 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •