Sayfa 305/1001 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Petrolu nasıl alacağız newstr
    Mahalleye Bir Benzin İstasyonu Aç
    Petrol Fonları Var.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Emtianın kokusunu hemen alıyorsunuz

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

3. Arkadaşlar fiziki altına faiz veren bankalar var mı? Yoksa küçük kasa kiralayıp orada mı saklamalı, tatile çıkacağım için evde bulundurmaya güvenemiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Emtianın kokusunu hemen alıyorsunuz

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aynen öyle sn admustafa, kaçırmamaya gayret ederim.
    Bu arada petrol baya düşüyor, dibi bulduğunu kestirebildiğimiz an o fon alınır.

5.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Arkadaşlar fiziki altına faiz veren bankalar var mı? Yoksa küçük kasa kiralayıp orada mı saklamalı, tatile çıkacağım için evde bulundurmaya güvenemiyorum
    Fiziki altın için genelde altın günleri adıyla tüm bankalarda belirli günlerde hesap açılışı var fakat hurda altın şekliyle alıyorlar sanırım ve saf gram altın dönüşümü yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Dönüşüm yapıldıktan sonra vadeli altın hesabı da açılabiliyor. Fakat fiziki altını alıp saklayip üzerine faiz veren banka bilmiyorum. Kiralik kasa dışında başka bir çözüm yok onun için.

6.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Arkadaşlar fiziki altına faiz veren bankalar var mı? Yoksa küçük kasa kiralayıp orada mı saklamalı, tatile çıkacağım için evde bulundurmaya güvenemiyorum
    Kuveyttürk verir.Tabiki faiz değil de kar payı.
    Ama fiziki altınlarınızı, sanal gram altına çevirirler.

Hatta altın günleri olan iş bankası, garanti bankasıda fiziki altını alıp, sanal gram altın hesabı açıyorlar.

Altınınızı fiziki olarak alıpta öyle muhafaza edip faiz de verecek yer ise yoktur, varım diyorsa çiftlikbank'ın altın versiyonu olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aynen öyle sn admustafa, kaçırmamaya gayret ederim.
    Bu arada petrol baya düşüyor, dibi bulduğunu kestirebildiğimiz an o fon alınır.
    Petrolün dibini bulsanız doların dibi neresi diye sormaya başlarsınız o zamanda Sn.myfinans.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Petrolün dibini bulsanız doların dibi neresi diye sormaya başlarsınız o zamanda Sn.myfinans.
    Aynen öyle de o dibi doğru tahmin eden parayı götürür.

Sayfa 305/1001 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •