Sn.Bozkurt malum başlık altında ki tipler o denli cehalete sürüklenmiş, siyasi paylaşımlar içindeler ki; aykırı bir şey yazsan 20 adet trol hücum eder yazdığına yazacağına pişman ederler. Demokrasi olmadığından şikayet ederler, kendileri tam bir faşizan tutum içinde olurlar.. USD ın 3-5 tane ky cının binbir zorluk ile biriktirdiği mutfak ev masraflarından kısılan paralar ile 3-5 bin usd ile USD ın yükseleceğini sanan tiplerdir bunlar.
Bilmezler ki 82 milyonluk ülkede hesabı 1 milyon tl ve üzeri mevduat sahibi 150,000 kişi bile değidlir.. Bunların hepsi USD asla yabancı için yine çerez parası... Bilmezler yada bilirler işlerine gelmez...
AKP MHP CHP nin aslında aynı rengin farklı tonları olduklarını anlayamayacak kadar cahil tiplerdir bunlar. Ben diyorum ki; siyasetti boşverin para kazanalım ve yabancıya 1 TL mizi bile vermeyelim.. 1 lira 1 lira 1lira bu savaşı yabancıya karşı ancak böyle kazanırız diyorum, vatan hainliğimden, cehaletime kadar laflar...
Oysa, USD a asla karşı bir insan değilimdir.. USD alırım ama 5,50 ilk durak 5,35 ve 5,18 dir.. 3 kademe de.. 5,18 olsa FULL alırım..
Şİmdi bazıları videolarımı izleyerek ama abi sen 5 TL altı olacak diyordum.. Diyecek kadar cahiller çıkar...
Arkadaş o video tarihine bak Aralık 2018 şimdi tarih ne 2019 Haziran.. Aradan 7 ay geçmiş.. Günlük faiz ne %25,5 Eeee bu hesabı yapamıyorsan yazma bu foruma dinleme o videoları suçlama beni..
2017 Aralık 4,95 TL ne ise %25,5 faizi eklersen 5,60 eder.. Bre cahil....
Bakınız kriz bekleyen tipler bu videom Kışın çekildi.. TR de kriz koparsa nasıl kopar onu izah ediyorum...
2.40 sn ye dikkat...
İyi seyirler... Bol kazançlar...
https://www.youtube.com/watch?v=E-NQ0pkCK_U
Yer İmleri