bankacýlýk iþlemlerinde en rijit banka bana göre Ýþ bankasýdýr ... her þeyi oturmuþ ... mobil bankacýlýðý olsun internet bankacýlýðý olsun..... istediðim tüm güvenlik özelliklerini de saðlýyor... hesap kýsýtlamalarý özellikleri ile vazgeçilmezim olan banka iþ bankasý ...
mesela havala kýsýtý koydun diyelim tanýmlý olmayan hesaplara para gönderemiyosun di mi .. bazý bankalarda bu özellik bile yokken bazý bankalar bu özelliðin içine swifti dahil etmiyor yani TL transfer kýsýtý koyabiliyorsun ama swift kýsmý açýk .... benim kabul edebileceðim yeterlilikte bir güvenlik özelliði deðil ...
Ýþ Bankasý'ný bu yüzden tercih ediyorum
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Bugün al sat yapa yapa 597 günlük bonolarý yakalayabildim , çok þükür![]()
Bu Akbank cok ilginc banka cidden..
Akbank direk dedikleri kendi online bankaciligi ile ALE alabiliyorken ANL alamiyorsunuz
Msuteri hizmetlerini aradim, kendilerinin bile haberi yokmus (cidden yok ama) anlasilan bende makara yaptim biraz Akbank musterisine kendi portfoy firmasinin bir fonunu satip digerini niye satmaz diye...
Teknik birim bakiyormus, donecekler tekrar![]()
ANL Alternatifbank'tan alýnýyor. Fonlar portföy yönetim þirketleri tarafýndan yönetiliyor. Çoðu bankanýn kendi iþtiraki portföy yönetim þirketleri mevcut fakat baþka müþteriler içinde fon yönetimi yapabiliyor bu þirketler ANL örneðinde olduðu gibi bu fon Ak portföyün Alternatifbank için yönettiði bir fondur Akbank'tan alamazsýnýz.
SM-G965F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Bugünkü FÝL belli oldu mu, genelde bu saatlerde biri hesaplardý. Yine 24.30 civarýnda mý kaldý![]()
Yer Ýmleri