Sayfa 529/812 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 6493 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. dün A.O 4.30 altında kapatması bugün satışın devam edecegini zaten belli etmişti ..?
    bugün veya yarın yön belli olacak..
    ZIR-DELİ Y.T.D

2.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    BURSA ÇİMENTO (BUCIM) Hisseleri Vefat eden ortağının ailesi her bir lotu 4 Dolardan yeni bir ortağa hisse devri söz konusu..BUCIM Hisseleri Tarihi Zirvelere Koşacak

böyle bir yalan fısıltı var,da bilemiyorum..?
    Sayın sulzer,

sizin bu fısıltınızdan sonra, 260,926 lot mal 4,327 tl ortalama ile açığa satılmış oldu.

Su an 4,10 tl.

Fark 59,230 TL. Birilerinin cebinden çıktı..

Bunun bir tesadüf olduğunu yazmalısınız.

3. secime kadar doların ateşi yüksek kalmaya devam eder. iş bu sebepten yukarı atak yapan endeks ve bunu paralel eden endeks dışı kağıtlarda yaptıkları yukarı hareketin sindirmesini yasarlar. yani zaten doğal olanı BUCİM in 3700 3900 arasında bir yere geri çekilme yapması. (bu analiz fiyatın buraları hak edip etmediğinden bağımsız olarak yapılmıştır. o ayrı bir konu cunku)
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Kim bu açığa satanlar acaba ?

Manipulasyonun kralı var burda..
    bu kağıt için açıkçası çok açık

5.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Sayın sulzer,

sizin bu fısıltınızdan sonra, 260,926 lot mal 4,327 tl ortalama ile açığa satılmış oldu.

Su an 4,10 tl.

Fark 59,230 TL. Birilerinin cebinden çıktı..

Bunun bir tesadüf olduğunu yazmalısınız.
    benim yapmadıgım kesin ..?
    bu fısıltıyı bir forumda paylaşmışlar ordan alıntı yaptım ve altınada hemen not düştümböyle bir yalan fısıltı var bilemiyorum )diye yazdım .. bu fısıltıyı paylaşım yapanlar muhakkak bir anlaşmaları vardır..
    bu fısıltının dogruluk oranını araştırdım kesin bir sonunca varamadım yani onaylanmış bir durum yok...?
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. Bir aya kadar bu şirket bedelsiz açıklar yıllanmış beklentiyi verecekler artık 50 mi olur 60 mı orasını bilemem.Bursa çimentoda Galip ve Mecnur çolak alım yapıyor deniyo hayırlısı olsun
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    dün bu paylaşımıda yapmışlar bunlar sıra ile fısıltı yapıp hisse üzerinde operasiyon yapıyor olabilirler..?
    daha önce belki aynı gurubun avanileri olabilir %30 için 300 milyon $ fısıltı yaymışlardı..
    ve hisse 5.36 görmüştü ogün satanlar dünkü işlemide yapan gurup olabilir ne kadar açıga satış yapsalarda hisse alım yönünde idi..
    A.O 4.06 KAPANIŞ 4.09 bu iyi
    şayet bu gibi fısıltılar gerçekleşecek olursa hisse üzerinde oyunlar çok olacaktır buna İ.T ve GÖKÇEN izin vermemesi lazım tabi anlaşmalı avaniler degil ise..

https://invst.ly/b0b03
    Son düzenleme : sulzer; 13-06-2019 saat: 23:39.
    ZIR-DELİ Y.T.D

7.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Bucim ile ilgili gerek iştirakleri, gerekse karlılıkla ilgili borsada işlem gördüğü şu anki fiyatı hak etmediğini defalarca yazdık tekrar yazmaya gerek yok, benim için bucim üzeri çamurla kaplanmış Altın 'dan farkı yok, eninde sonunda bir gün gerçek değerine ulaşacak bence şuan işlem görmüş olduğu fiyata bakıp moralinizi bozmayın imkanlarınız dahilinde alabildiğiniz kadar almaya çalışın şahsen ben öyle yapıyorum. her ne kadar aldığım fiyatı bir türlü görmesem de
    Benim bu hissede tek hedefim İsamail TARMAN hisselerini satana kadar buradayım fiyatı patron belirleyecek.

Perşembe günü Bloomberg Tv 'de Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ÜNLÜ 'nün Röportajını dinledim haberin linki aşağıda

"2019'da şirket alım-satımları konusunda bitirmek üzere olduğumuz 3 tane toplamı 1 milyar dolara yakın işlem var. Bu sene daha parlak bir yıl bekliyorum" dedi

Spiker bu satın almalarla ilgili şirketleri sordu ancak Mahmut bey buna cevap veremeyeceğini söyledi, Spiker tekrar hangi sektör diye sorunca Mahmut bey İnşaat ve Madencilik diye cevap verdi bende kendi kendime bir beklenti yaratıp hayaller kurmaya başladım sonuçta bucimin faaliyet alanı inşaat

https://www.bloomberght.com/unlu-cou...iyorum-2211829

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
    13,04,2019 tarihinde Bloomberg Tv 'de Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ÜNLÜ 'nün Röportajını paylaşmıştım bugün Batı Çimentoya bir haber geldi batı sökenin % 75 hisesinin satışı için Ünlü&Co yetkilendirilmiş, darısı başımıza bellimi olur bakarsın bizim patron bucimi satıp Batı sökeyi alır nede olsa Batı sökenin % 8,51 elinde bulunuyor. yıllar önceki bir röportajında orta ölçekli bir çimento fabrikasına tek başına sahip olma hedefi vardı, yıllardır bucimde istediğini tam olarak yapamadı inşallah kendisinide, bizide kurtarır

https://www.borsagundem.com/haber/ba...iliyor/1414156

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

8. Cemtaş'ın ve Bursa Çimento ile Atakule'nin ortağı olan İsmail Tarman'ın %8 hissesi olan Batıçimento satılıyor.
    Tarman onu da alır mı dersiniz?

Sayfa 529/812 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •