dün A.O 4.30 altında kapatması bugün satışın devam edecegini zaten belli etmişti ..?
bugün veya yarın yön belli olacak..![]()
dün A.O 4.30 altında kapatması bugün satışın devam edecegini zaten belli etmişti ..?
bugün veya yarın yön belli olacak..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
secime kadar doların ateşi yüksek kalmaya devam eder. iş bu sebepten yukarı atak yapan endeks ve bunu paralel eden endeks dışı kağıtlarda yaptıkları yukarı hareketin sindirmesini yasarlar. yani zaten doğal olanı BUCİM in 3700 3900 arasında bir yere geri çekilme yapması. (bu analiz fiyatın buraları hak edip etmediğinden bağımsız olarak yapılmıştır. o ayrı bir konu cunku)
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
benim yapmadıgım kesin ..?
bu fısıltıyı bir forumda paylaşmışlar ordan alıntı yaptım ve altınada hemen not düştümböyle bir yalan fısıltı var bilemiyorum )diye yazdım .. bu fısıltıyı paylaşım yapanlar muhakkak bir anlaşmaları vardır..
bu fısıltının dogruluk oranını araştırdım kesin bir sonunca varamadım yani onaylanmış bir durum yok...?
ZIR-DELİ Y.T.D
Bir aya kadar bu şirket bedelsiz açıklar yıllanmış beklentiyi verecekler artık 50 mi olur 60 mı orasını bilemem.Bursa çimentoda Galip ve Mecnur çolak alım yapıyor deniyo hayırlısı olsun
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dün bu paylaşımıda yapmışlar bunlar sıra ile fısıltı yapıp hisse üzerinde operasiyon yapıyor olabilirler..?
daha önce belki aynı gurubun avanileri olabilir %30 için 300 milyon $ fısıltı yaymışlardı..
ve hisse 5.36 görmüştü ogün satanlar dünkü işlemide yapan gurup olabilir ne kadar açıga satış yapsalarda hisse alım yönünde idi..
A.O 4.06 KAPANIŞ 4.09 bu iyi
şayet bu gibi fısıltılar gerçekleşecek olursa hisse üzerinde oyunlar çok olacaktır buna İ.T ve GÖKÇEN izin vermemesi lazım tabi anlaşmalı avaniler degil ise..
https://invst.ly/b0b03
Son düzenleme : sulzer; 13-06-2019 saat: 23:39.
ZIR-DELİ Y.T.D
13,04,2019 tarihinde Bloomberg Tv 'de Ünlü&Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ÜNLÜ 'nün Röportajını paylaşmıştımbugün Batı Çimentoya bir haber geldi batı sökenin % 75 hisesinin satışı için Ünlü&Co yetkilendirilmiş, darısı başımıza bellimi olur bakarsın bizim patron bucimi satıp Batı sökeyi alır nede olsa Batı sökenin % 8,51 elinde bulunuyor.
yıllar önceki bir röportajında orta ölçekli bir çimento fabrikasına tek başına sahip olma hedefi vardı, yıllardır bucimde istediğini tam olarak yapamadı inşallah kendisinide, bizide kurtarır
https://www.borsagundem.com/haber/ba...iliyor/1414156
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Cemtaş'ın ve Bursa Çimento ile Atakule'nin ortağı olan İsmail Tarman'ın %8 hissesi olan Batıçimento satılıyor.
Tarman onu da alır mı dersiniz?
Yer İmleri