Originally Posted by Webster Ustadlar size bir soru. Diyelim 100 klik anl aldik Bunu bir ay boyunca hergun bozup tekrar almakmi karli yoksa 1 ay hic ellememek mi??? Hiç bir şey değişmiyor geçmişte bir çok kez hesap kitap yapıldı konuda, ayrıca anl ye nasıl geçiyorsunuz hesabın varmı sana yasaklı o banka gelme sen
Originally Posted by Webster Ustadlar size bir soru. Diyelim 100 klik anl aldik Bunu bir ay boyunca hergun bozup tekrar almakmi karli yoksa 1 ay hic ellememek mi??? Bunun cevabını ben biliyorum ama söylemem.
Originally Posted by admustafa En basit şekliyle aşağıdaki formülle yapabilirsiniz. Mevduat Karşılığı=%Günlük Getiri*386,470588235294 matematiğim çok iyi idi lisede örn bugün fil'i hesaplayabilirmisin
Originally Posted by NewsTR Hiç bir şey değişmiyor geçmişte bir çok kez hesap kitap yapıldı konuda, ayrıca anl ye nasıl geçiyorsunuz hesabın varmı sana yasaklı o banka gelme sen Ustad anl icin o bankaya gelmeye gerek var mk? Garantiden anl alacagim. Alamam mi? Gecen fil aldim oldu o Ama fili dusurdum Anl alayim diyorum Originally Posted by balıkadam Bunun cevabını ben biliyorum ama söylemem. Ustad ben bunu hesaplarim yorma beni 😃😃😃
Originally Posted by Webster Ustad anl icin o bankaya gelmeye gerek var mk? Garantiden anl alacagim. Alamam mi? Gecen fil aldim oldu o Ama fili dusurdum Anl alayim diyorum Ustad ben bunu hesaplarim yorma beni 😃😃😃 Hayır tefasta işlem görmüyor anl sadece Alternatifbank üzerinden alınıyor.
Originally Posted by Byccx matematiğim çok iyi idi lisede örn bugün fil'i hesaplayabilirmisin 0,0628x386,47=24,27 Mk
Originally Posted by NewsTR Hayır tefasta işlem görmüyor anl sadece Alternatifbank üzerinden alınıyor. Yapma hocam yaw Cidden baktim yok. Cok uzuldum...anl den sonra tefasta olan en iyi hangisi sizce?
Originally Posted by Webster Yapma hocam yaw Cidden baktim yok. Cok uzuldum...anl den sonra tefasta olan en iyi hangisi sizce? Hesap açmak isterseniz https://dijital.alternatifbank.com.tr Başvuru da sadece vadesiz hesap seçin Vov hesap açmayın boşuna hoşgeldin gider.
Forum Rules
Yer İmleri